top of page

Un homenatge a Carlos Gardel arriba al Teatre Talia

Resulta en l'actualitat l'únic espectacle musical que es presenta a Europa, dedicat a un de les icones que el gènere del Tango ha proporcionat a la música universal, i que entre altres sobrenoms es reconeix com el Tord Crioll o el Morocho del Proveïment: el gran CARLOS GARDEL. Amb el nom de la NIT QUE EM VULGUES en al·lusió a una frase de la coneguda cançó El dia que em vulgues, es presenta el pròxim 16 de desembre en l'emblemàtic Teatre Talia, aquest espectacle que porta amb aquesta la tercera temporada consecutiva i després de dues reeixides grans edicions.


La veu que ens portarà la poesia de tangos, milongas i cançons conegudes popularment, com Tornar o Caminet, serà interpretada per una dona, trencant amb això els cànons d'aquesta mena d'homenatges al Cantor de Tangos per excel·lència. La reconeguda cantora de tangos Analía Buneti, creadora i directora artística de l'espectacle i un gran referent en la difusió del Tango a Espanya; defineix així la seua actuació com un poema d'amor en temps de Tango, a manera d'aqueixa conquesta a l'esperit de la música que ens va deixar Gardel, amb la personalitat pròpia de la seua interpretació i dels nous i grans arranjaments musicals de l'orquestra, a càrrec del mestre argentí oriünd de Mar del Plata, l'internacional Mariano Siccardi. L'espectacle no pretén resultar un relat biogràfic del Cantor, sinó que rescatarà passatges de la seua vida professional que han destacat i transcendit. Això en el marc de les diferents escenes que es desenvoluparan en una escenografia a la qual se sumen efectes àudio lumínics, que evoca els antics conventillos de Buenos Aires, on els artistes interactuaran en plena complicitat, des del talent de les seues diferents disciplines: música, cant, ball.Destaca la resta de l'elenc d'artistes argentins i uruguaians, tots ells professionals de reconeguda trajectòria en l'escena musical del tango i la música rioplatense: el talent d'Emiliano Pérez al violi, Lucas Calabrese en el bandoneó i la gran parella de ball formada per Débora Godoy i Carlos Guevara. Serà un merescut homenatge a l'admirat Carlitos i una gran festa per al Tango (en una setmana on precisament es celebra l'11 de desembre el dia Internacional del Tango), que sorprendrà el públic assistent per la seua posada en escena. Torna, i amb més força que mai, el musical de Carlos Gardel, perquè com diu el mite popular, Gardel cada dia canta millor, i això sempre mereix un gran homenatge.

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page