top of page

Les Mamelles de Tirésias

L. Stefan, E. Khomutova, A. Gimeno, A. Fas Quelle, J. Williams, O. Lebedyev, O. Lara, E. Ongay, J. P. Cabral, G. Manglano, M. Hochmut i V. De Amicis.

Direcció Musical, R. Vignoles. Direcció escènica, T. Huffman.

Palau de les Arts. Divendres 22 de novembre de 2019.

 

La bogeria d’òpera de Francisc Poulenc amb llibret de Guillaume Apollinaire prenia forma al Palau de les Arts amb la versió arranjada per Benjamin Britten per a dos pianos.


Òpera bufa que amb la visió escènica de Huffman va obtindre un merescudissim aplaudiment.


Els cantants que formen part del Centre de Perfeccionament Plácido Domingo van fer de la nit un moment de desconnexió i diversió absolut amb el que va ser una posada en escena dinàmica i elegant. Sols dos cantants no formaven part del Centre, el tenor Gonzalo Manglano que va estar convincent en la part teatral i vocal. Igualment Joao Pedró Cabral (Le Journaliste) aportava una interpretació sòlida i dinàmica. Larisa Stefan era la soprano encarregada del paper principal, Thérèse. Res a dir en la part teatral, si bé és cert que vocalment va haver-hi moments amb falta de subtilesa en certs aguts i algunes frases. La veu de Joel Williams (Le Marí) va estar projectada i amb una gran igualtat en el registre i color. La projecció de les veus era un assumpte una miqueta difícil en una sala complexa on els conjunts vocals van aconseguir moments de gran bellesa.


Tots els cantants van estar correctes en el que a tècnica vocal respecta i genials a la part teatral. Cal esmentar en relació a la direcció musical que va ser absolutament extraordinària en qualitat i musicalitat. Tenir a Roger Vignoles desenvolupant aquesta tasca junt al pianista Jorge Giménez va ser un gran luxe.

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page