top of page

RAFEL FESTIVAL CONNECTA UNIVERSOS CREATIUS ARRAN D'EUROPA

Encara ens quedava gaudir d'un últim concert del Rafel Festival 2019 després de l'estrena de "Pell d'orella" de Llorenç Barber.

Es tracta del concert que ja si donà fi al festival: el grup New Made Ensemble, vingut directament des de Milà.


Un grup reconegut internacionalment per la seua tasca en la difusió del repertori contemporani Italià, que desenvolupa projectes musicals i també d'altres que inclouen roduccions multimèdia i teatre musical

A més de la creació d'aquests projectes, New Made Ensemble organitza esdeveniments en els quals es difon i es dóna veu a la creació contemporània al llarg d'Itàlia.

Sens dubte una activitat constant permanent en la creació tant dels espectacles com dels contextos en què aquestes composicions poden veure la llum.


Amb aquesta participació s'arrodoneix la internacionalització de Rafel Festival en aquesta edició, la qual és un pas imprescindible per tal d'impulsar la creació contemporània al llarg i ample de tota Europa. Igual com els ecosistemes necessiten que existisquen corredors verds entre uns i altres per tal que la vida es puga menejar i evolucionar, de la mateixa manera la creació necessita eixos corredors pels quals les idees, la creativitat i la imaginació es propaguen i arriben a tots els racons del globus.


En aquest moment tenim el concurs Re_Crea pel qual els guanyadors del mateix després actuen al festival Ensems. Qui sap si no podria ser que el guanyador d'un concurs al Rafel Festival, Ensems, Mostra Sonora o a qualsevol altre esdeveniment vinculat a la música contemporània, puga participar en un festival italià o d'altre país del món. La creativitat no coneix fronteres, la creació no coneix de moments històrics, d'antic o de nou, tot el que es crea és la plasmació d'una ment humana que viu, sent i experimenta en si mateixa una determinada evolució vital.


Emfatitzem de nou l'enhorabona al festival per la seua contribució a la creació actual i us deixem unes imatges en les quals s'intenten atrapar aquests instants sublimes d'humanitat i evolució creativa.


Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page