top of page

GALA LÍRICA A GANDIA AMB DESTACADES FIGURES DE LA LÍRICA A LA COMUNITAT VALENCIANA


Ací un breu resum de les trajectòries professionals dels tres protagonistes:


TERESA ALBERO

Guanyadora del premi internacional Palau de la Música de València, ha sigut seleccionada per a participar en l'òpera de Naples als els EUA (Florida). Ha tingut papers com: Second Woman (Dido i Aeneas), Donna Elvira i Donna Anna (Don Giovanni) Mercedes (Carmen), entre altres. Ha cantat en festivals i teatres com: Inauguració del Festival DEARTE (2011), Festival Musika-Música Bilbao (2010-11-12), Festival Internacional Quinzena Musical de Donosti (2012 i inauguració en 2014), Teatre de l'Òpera de Lübeck (2013) i Luxemburg (Bertrange, 2014). VICENTE ANTEQUERA

Nascut a València, completa la seua formació en l'Òpera-Studio de Geneve i a la Scuola musicale di Milà”. És premiat en els concursos de Orvieto i Pavia (Itàlia). Com a cantant d'òpera i *zarsuela, ha protagonitzat Madama Butterfly, La flauta màgica, El barber de Sevilla, Elisir d’*amore, Don Pasquale, La Bohéme, Così fan tutte, Les noces de Figaro, Pagliacci, Carmen, La del manoll de roses, La revoltosa, entre altres. Ha treballat sota la direcció de Lorin Maazel, Enrique García Asensio, Miguel Angel *Gomez Martínez, Antoni Ros *Marbà etc. FRANCISCO CHOLBI,

Nascut a Dénia, una vegada finalitzats els estudis superiors de piano i llicenciat alhora en Medicina, la seua passió pel món del lied provoca el coneixement de grans mestres amb els quals treballarà habitualment. Un dels més importants i que marcarà la seua projecció va ser Miguel Zanetti. Entre 2002-2003, s'especialitza en el Conservatori de Lausana (Suïssa), sota la direcció de Marie-Cecile Berthaud. Ha participat en diferents cicles i sales de concerts, com la Setmana Internacional de Música de Dénia, Associació d'Amics de l'Òpera de Sabadell, Palau de les Arts, etc.

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page