top of page

DE JAPÓ A CARLES SANTOS PASSANT PER RAFELBUYOL. VIII EDICIÓ RAFEL FESTIVAL.

Demà arranca la VIII edició del Rafel Festival, que avança un any més en la seua consolidació com a cita ineludible de la música contemporània a la Comunitat Valenciana.

Aquest any, el Festival comença amb un concert de Fukiosaxophone quartet, que van ser els guanyandors al concurs Re_crea en l'edició pasada del festival i que ja van actuar a Ensems 2019 també com a part del premi.


Actuació a Rafel Festival 2018

Rafel Festival 2018

El concurs Re_crea es repeteix de nou en aquesta edició, és una iniciativa pensada per fomentar la interpretació d'obres contemporànies entre les formacions musicals emergents. Poden participar intèrprets de qualsevol modalitat, ensembles amb o sense director i també incloure elements escènics o plàstics. Un punt interessant del Re_crea és que serveix per vincular entre sí els dos festivals: Ràfel Festival i Ensems, ja que el conjunt musical guanyador del Re_crea actua a la següent edició de l'Ensems, creant així un vincle entre aquestes dos cites de la música contemporània a la Comunitat.


Actuació a Rafel Festival 2018


Rafel Festival compta aquest any amb la participació del grup vinguts des de Japó Tsumung Ito que interpretarà entre altres, obres dels compositors espanyols José Manuel López López y Juan José Eslava.


Spanish Brass, consolidatíssim ensemble d'Alzira, que aquest any ha celebrat el seu 30 aniversari, actuarà junt amb Cristina Gómez i Juan Corres, i estrenaran una obra de Voro Garcia amb direcció escènica d'Amparo Urieta.


No falta a la cita l'incansable Llorenç Barber, qui després de l'homenatge pel seu 70 Aniversari rebut a Ensems 2019, participa al Rafel Festival estrenant una obra composada per ell mateix per encàrrec del Festival, obra escrita per a ser interpretada amb la Banda del Conservatori Superior Salvador Seguí de Castello. i que ret homenatge a l'artista Carles Santos.


Completen la programació del Festival, Barcelona Modern Ensemble i Ensemble d'Arts 2019, Ensemble que és cor del festival per ser els seus membres actius organitzadors.


Així tot, del 12 al 3 de Novembre Rafel Festival ens porta a descobrir i gaudir de la música de nova creació amb propostes de tot tipus per no deixar passar.

Ací tota la informació i horaris del festival: https://rafelfestival.com/

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page