top of page

RECONEIXEMENT EUROPEU PER AL CONCURS DE MÚSICA DE CAMBRA DE MONTSERRAT

Des de la redacció de Contra Vent i Fusta, volem donar l'enhorabona a l'Ajuntament de Montserrat, que per la seua tasca de suport i divulgació de la música de cambra va rebre l'etiqueta EFFE de l'Associació Europea de Festivals sostinguda per la Comissió Europea i el Parlament, i fa unes setmanes aquest segell de reconeixement ha sigut revalidat per a dos anys més. La secretaària de l'Associació, Kathrin Deventer, ha sigut l'encarregada de comunicar a la organització del festival, que aquest compleix els requisits per rebre l'etiqueta EFFE.


La missió de l'Associació Europea de Festivals és unir i representar als seus festivals membres en tota Europa i al món, contribuint a la vida artística d'Europa. Actua com la plataforma més important per als festivals d'art. En donar suport i possibilitar la creació artística, la producció i la participació, els seus membres garanteixen que el dret d'accés a la cultura es faça realitat per a tots els ciutadans.


L'etiqueta EFFE és el segell de qualitat d'Europa per als festivals artístics més notables, caracteritzats pel seu treball en el camp de les arts, la participació comunitària i l'obertura internacional. S'atorga per un període de dos anys renovables, a aquells Festivals que presenten un programa artístic coherent i que donen suport al desenvolupament artístic continu així com aquells que brinden oportunitats perquè els artistes nous o innovadors creuen o es presenten en els seus programes. Entre les seues característiques, han d'estar arrelats en la seua comunitat local ajudant a augmentar l'accés a la cultura i fomentant la creació d'audiències diverses. A més han de prendre mesures per a ser més sostenibles; ser inclusius i estar involucrats també en el foment d'activitats educatives.


El fet que el Concurs de Música de Cambra de Montserrat haja rebut aquest segell per dos anys més és sens dubte un gran reconeixement al seu treball i un impuls per a que es garantisca la seua continuïtat en el temps.


Aquest concurs té la finalitat de difondre la música de cambra i promocionar els grups que la interpreten. Està adreçat a grups de 2 a 5 components menors de 30 anys.

El concurs es celebrarà els dies 18 i 10 de Juliol a Montserrat i el plaç d'incripció està obert fins al 28 de Juny.


A aquest document adjunt trobareu tota la info referent al repertori, fases del concurs i totes les dades necessàries per participar.


Animeu-vos!

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page