top of page

EL MOMENT DEL CONCERT I AFRONTAR PROVES DE SELECCIÓ, DOS DELS PUNTS CLAUS DE LES I JORNADES DE DIREC

Les I Jornades Internacionals de Direcció Musical “Cristóbal Soler” són una mostra de l'incansable esforç per aconseguir l'excel·lència musical, social i humana de tot director. Una contínua cerca per a aconseguir com a paradigma la qualitat, tant del director com del conjunt musical.

L'objectiu de les jornades és desenvolupar la competència del Director Musical en tots els seus àmbits. Des de la preparació prèvia a l'acte de dirigir, fins a les competències tècniques, gestuals, corporals, analítiques i mentals, incidint en les metodologies d'assaig i la correcta comunicació, sense distinció del conjunt musical. És a dir, la integració amb totes les disciplines i ciències que han d'interactuar en la formació i trajectòria del Director.

Així mateix s'aprofundirà en dos dels aspectes més actuals en el camp de l'adreça:

1.Com afrontar un certamen/concurse: Preparació, elecció del repertori i la seqüenciació/preparació dels respectius assajos.

2.Les proves de selecció d'un Director Titular d'una agrupació musical:Elecció de repertori, psicologia de l'assaig i l'eficàcia del Director davant els músics.

Tot això sota la batuta del mestre Cristóbal Soler com a Director Artístic i docent principal de les jornades. La llarga trajectòria i qualitat del mestre Soler en el món de la Direcció són sens dubte el millor al·licient per a assistir a les jornades.


Durant el curs Soler estarà acompanyat per un equip pedagògic integrat per Vicent Mengual, director del curs i de la Societat Musical de Benirredrà, i els ponents José Nácher, Amparo Urieta i José Ángel Traver, que oferiran conferències sobre intel·ligència emocional, tècnica corporal i gestió econòmica i artística.

Les Jornades es desenvoluparan a l'Escola de Música de Benirredrà i en el Museu Faller de Gandia, on se celebrarà un concert de clausura el dia 29. Els alumnes poden assistir com a actius o oïdors i el termini d'inscripció està obert fins al pròxim 2 de juny.

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page