EL MOMENT DEL CONCERT I AFRONTAR PROVES DE SELECCIÓ, DOS DELS PUNTS CLAUS DE LES I JORNADES DE DIRECCIÓ CRISTÓBAL SOLER


Les I Jornades Internacionals de Direcció Musical “Cristóbal Soler” són una mostra de l'incansable esforç per aconseguir l'excel·lència musical, social i humana de tot director. Una contínua cerca per a aconseguir com a paradigma la qualitat, tant del director com del conjunt musical.


L'objectiu de les jornades és desenvolupar la competència del Director Musical en tots els seus àmbits. Des de la preparació prèvia a l'acte de dirigir, fins a les competències tècniques, gestuals, corporals, analítiques i mentals, incidint en les metodologies d'assaig i la correcta comunicació, sense distinció del conjunt musical. És a dir, la integració amb totes les disciplines i ciències que han d'interactuar en la formació i trajectòria del Director.

 


Així mateix s'aprofundirà en dos dels aspectes més actuals en el camp de l'adreça:


1.Com afrontar un certamen/concurse: Preparació, elecció del repertori i la seqüenciació/preparació dels respectius assajos.


2.Les proves de selecció d'un Director Titular d'una agrupació musical:Elecció de repertori, psicologia de l'assaig i l'eficàcia del Director davant els músics.


Tot això sota la batuta del mestre Cristóbal Soler com a Director Artístic i docent principal de les jornades. La llarga trajectòria i qualitat del mestre Soler en el món de la Direcció són sens dubte el millor al·licient per a assistir a les jornades.

 

 

Durant el curs Soler estarà acompanyat per un equip pedagògic integrat per Vicent Mengual, director del curs i de la Societat Musical de Benirredrà, i els ponents José Nácher, Amparo Urieta i José Ángel Traver, que oferiran conferències sobre intel·ligència emocional, tècnica corporal i gestió econòmica i artística.


Les Jornades es desenvoluparan a l'Escola de Música de Benirredrà i en el Museu Faller de Gandia, on se celebrarà un concert de clausura el dia 29. Els alumnes poden assistir com a actius o oïdors i el termini d'inscripció està obert fins al pròxim 2 de juny.

 

Compartir en Facebook
Compartir en Twitter
Please reload

Entrades destacades

PLACER ESTÉTICO Y MUSICAL EN UNA NOCHE INOLVIDABLE

January 31, 2020

1/10
Please reload

Entrades recents

November 26, 2019

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon