top of page

TERESA ALBERO ACTÚA AL WANG OPERA CENTER DE NAPLES

La soprano valenciana Teresa Albero actua aquesta vesprada al concert final de la Prestigiosa Acadèmia de l'Opera Naples.


Participar en l'Opera Naples Academy és una oportunitat única per a cantants excepcionals. Aquesta prestigiosa institució ha dissenyat un programa intensiu de deu dies d'immersió formativa al llarg dels quals, els cantants participants, que han superat un exigent procés de selecció, reben classes de figures internacionals del més alt nivell.


Els cantants participants reben sessions de formació individuals i també masterclasses col·lectives oferides pels professors i per convidats especials.

L'espectacular plantilla de la present edició està formada per Sherrill Milnes, Veronica Villarroel, Manny Perez, Bruce Ford, Ramon Tébar (actual director de l'Orquestra de València) i Alexandra Naumenko.


En el curs participen només 14 estudiants, que han pogut superar l'exigent procés de selecció, i Teresa Albero és l'única europea seleccionada.

A més a més, sols cinc participans podien fer la sessió magistral oferida pel prestigiós baríton Sherrill Milnes. Aquesta sessió va ser retransmesa on streaming i Teresa Albero va ser una de les escollides.


Aquesta vesprada tindrà lloc el colofó del curs, un concert de clausura al Wang Opera Center en el que actuaran tots els participants.


Des d'ací donem l'enhorabona a Teresa per haver pogut viure aquesta experiència tan especial. Estem segurs que haurà sabut embeure's de tots els coneixements, tant musicals com experiencials, amb els que haurà pogut entrar en contacte al llarg d'aquests deu dies i esperem poder gaudir de la seua veu en molts concerts a València. Llàstima que Naples ens queda un poc lluny per anar al concert així que esperarem impacients el seu retorn!

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page