top of page

Cantants de l'Acadèmia Russa de Música Gnesin ofereixen un recital líric en la Fundació Bancaixa

L'actuació, que tindrà lloc el divendres 22 de març dins del cicle Concerts a la Fundació, inclourà una selecció de fragments, àries, duos i tercets d'òperes tan reconegudes com El Barber de Sevilla, L'*lisir d'amore o Carmen.


La soprano Maria Yudina, la mezzosoprano Ekaterina Marmilo i el baríton Darko Todorovski oferiran divendres que ve 22 de març un recital líric dins del cicle Concerts a la Fundació, organitzat per la Fundació Bancaixa amb la col·laboració de la Fundació Eutherpe, el campus a València de Berklee, el Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València i *Pavasal. Acompanyats en l'escenari pel pianista José Ramón Martín, els cantants, llicenciats en l'Acadèmia Russa de Música Gnesin -guardonada amb el Premi Unesco 2011 al Millor Conservatori d'Europa- i considerats algunes de les millors promeses de la nova generació de cantants russos, interpretaran una selecció de fragments, àries, duos i tercets de les òperes més importants, repassant referències universals de la història de la música com El Barber de Sevilla, L'Elisir d'amore o Carmen. La soprano Maria Yudina, després de formar-se musicalment en el conservatori de la seua ciutat natal (Nizhni-Novgorod) es trasllada a Moscou per a continuar els seus estudis, que en l'actualitat realitza amb el professor Ramón d'Andrés. Dotada d'una veu de particular bellesa i extensió, un talent escènic i musical molt gran i una capacitat de comunicació extraordinària, ha cantat ja en nombrosos concerts a Rússia i a Espanya. La mezzosoprano Ekaterina Marmilo, nascuda a la ciutat de Khavarovsk, es trasllada durant la seua infància a Moscou, on completa els seus estudis en l'A.R.M. Gnesin graduant-se amb les màximes qualificacions en l'especialitat d'Òpera i Concert. Des de 2013 és alumna del professor Ramón d'Andrés. Posseïdora d'una veu incomparable per extensió, volum i bellesa, acaba d'iniciar la seua carrera professional amb nombroses actuacions a Rússia, Itàlia i ara Espanya. El baríton – baix Darko Todorovski, nascut en 1992 a la ciutat de Kumanovo, (Macedònia), acaba l'escola de música bàsica a la seua ciutat com a pianista i després es gradua en l'acadèmia estatal de música amb Cum laude. Poc després comença a treballar en el cor de l'Òpera i el Ballet de Macedònia. En 2016 ingressa en l'Acadèmia de música Gnessin per a realitzar estudis de mestratge. Ha debutat amb papers en les següents òperes: "Le Nozze di Figaro”, “La traviata”, "Il Campanello"; "Furiosus" i "Cosi fan tutte". Participa activament en nombrosos concerts a Moscou i assisteix a classes magistrals de tècnica vocal i interpretació. El pianista José Ramón Martín realitza els seus estudis a València amb Ricardo Roca i Mario Monreal. Al llarg de la seua carrera ha guanyat diversos concursos i ha sigut organista i pianista repetidor de la Coral Catedralícia de València i de Real Basílica de Ntra. Sra. dels Desemparats. A més de participar com repertorista en masterclass i cursos de cant, col·labora amb el Palau de les Arts Reina Sofia, el Palau de la Música, l'Institut Valencià de la Música i l'Orquestra Simfònica del Mediterrani, així com amb importants festivals d'òpera.

El concert, d'entrada gratuïta amb aforament limitat, tindrà lloc el divendres 22 de març a les 20 hores amb obertura de portes a les 19.30 hores. La recollida d'entrades per a garantir-se l'accés al concert es podrà realitzar a partir del dimecres 20 de març, de 9 a 20 hores, en la recepció de la Fundació Bancaixa (C/ General Tovar, 3, València). S'entregarà un màxim de dues entrades per persona.

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page