top of page

Spanish Brass reuneix músics valencians per a donar suport a la investigació mèdica.

Spanish Brass al costat d'altres músics valencians oferirà un concert benèfic el pròxim 15 de març en el Palau de la Música de València per a recaptar fons per a la investigació de la Distròfia Muscular de Cintures 1F i el VIH. En el concert, que estarà presentat per Amàlia Garrigós, participaran també formacions com Al Tall, Vicent Torrent, Amores Grup de Percussió, el Orfeó Valencià Navarro

Reverter, B3:Brower Trio, el Quintet Casulana, Porpra Pansa, Rascanya i Eduardo Benetó amb Enric Ribes.

La Gal·la-Concert: Músics Valencians per la Ciència ha sigut organitzada per l'associació Conquistant Escalons amb el suport de Spanish Brass i servirà per a donar suport a aquesta investigació, el cost anual de la qual és d'uns 200.000 euros.


L'associació Conquistant Escalons la forma una família que des de fa 8 generacions pateix Distròfia Muscular de Cintures 1F, una malaltia és genètica i degenerativa. En 2013 es va descobrir que la proteïna que els fa emmalaltir, els fa també immunes al VIH i des de llavors 7 grups d'investigació de València i Itàlia treballen en la cerca de tractaments tant de la malaltia muscular com del virus de la Sida.

http://www.conquistandoescalones.org www.spanishbrass.com

Dia: 15 de març de 2019

Lloc: Palau de la Música de València

Hora: 19.30h Les entrades per al concert són generals no numerades i tenen un preu únic que és un donatiu de 12€.

Estan a la venda en les taquilles del Palau de la Música, web del Palau de la Música i Servientradas.com.

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page