top of page

XÀBIA APOSTA PER UNA PROGRAMACIÓ CULTURAL D'ALT NIVELL. AQUEST DISSABTE, ÒPERA: "LA VOIX HU

La soprano valenciana Teresa Albero debutarà l'òpera de la Voix Humaine de F. *Poulenc. Amb una trajectòria com a intèrpret més que consolidada, la soprano *valencianaTeresa Albero debutarà l'òpera de Francisc Poulenc La Voix Humaine dissabte que ve 23 de febrer a les 21.30 hores.


L'òpera es realitzarà a Xàbia dins d'una programació cultural potent que compta amb noms tan importants com els de Jordi Savall o Capella de Ministrers. En una aposta absoluta per la cultura a gran nivell, l'Ajuntament de la ciutat ofereix la possibilitat de gaudir d'una de les òperes més intenses del segle XX.


Un monòleg escrit per J. Cocteau que proposa una visió dramatica de les relacions amoroses i que no deixarà a ningú indiferent mitjançant la veu i la interpretació de la soprano lírica Teresa Albero.

Albero, que ja ha debutat diversos rols principals en els últims anys, ofereix una visió descarnada d'aquest rol intens i apassionat. Sota la direcció musical del pianista Francisco Cholbi i la direcció escènica d'Imma Sancho, el públic, després de l'èxit de l'any passat amb la programació de l'òpera Il Segreto di Susanna, tornarà a omplir l'Església de Sant Bartolomé de Xàbia per a gaudir d'una nit única.

 

La soprano valenciana Teresa Albero debutará la ópera de La Voix Humaine de F. Poulenc.


Con una trayectoria como intérprete más que consolidada, la soprano valenciana Teresa Albero debutará la ópera de Francisc Poulenc La Voix Humaine el próximo sábado 23 de febrero a las 21:30 horas.


La ópera se realizará en Xàbia dentro de una programación cultural potente que cuenta con nombres tan importantes como los de Jordi Savall o Capella de Ministrers. En una apuesta absoluta por la cultura a gran nivel, el Ayuntamiento de la ciudad ofrece la posibilidad de disfrutar de una de las óperas más intensas del siglo XX.


Un monólogo escrito por J. Cocteau que propone una visión dramatica de las relaciones amorosas y que no dejará a nadie indiferente mediante la voz y la interpretación de la soprano lírica Teresa Albero.


Albero, que ya ha debutado diversos roles principales en los ultimos años, ofrece una visión descarnada de este rol intenso y apasionado. Bajo la dirección musical del pianista Francisco Cholbi y la dirección escénica de Imma Sancho, el público, después del éxito del año pasado con la programación de la ópera Il Segreto di Susanna, volverá a llenar la Iglesia de San Bartolomé de Xàbia para disfrutar de una noche única.

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page