top of page

GALA LÍRICA "EN FEMENÍ", UN RECITAL ÚNIC

El passat divendres 15 de febrer a Gandia la soprano valenciana Teresa Albero al costat de la mezzosoprano Sandra Ferràndez varen oferir un recital d'àries d'òpera i romances de Zarzuela envoltades pel pianista, també valencià Francisco Cholbi.


El concert va tenir com a principal protagonista a la soprano Teresa Albero. La participació de la mezzo crevillentina es va limitar a les parts de duo com a conseqüència d'una lleu malaltia. Malgrat aquesta circumstància la mezzosoprano va demostrar l'art del fraseig i la musicalitat d'obres que coneix molt bé i que juntament amb la veu d'Albero van fer una delícia les parts conjuntes.


Respecte a Albero, poc cal afegir que no s'haja dit. Àries de gran dificultat que varen demostrar la generositat d'una cantant que no va escatimar ni en quantitat ni qualitat. Des de la Nedda de Paggliaci 'Qual fiamma avea nel guardo', amb un recitatiu absolutament expressat i en el que cadascuna de les frases i paraules tenien una profunditat. Fantàstica afinació i dicció que ens va convidar a viatjar a cadascun per les diferents atmosferes de cada ària d'òpera i romança de Zarzuela. Destacable el domini de l'aire que va produir un control absolut sobre els difícils messa di voce. La versatilitat de la soprano va estar patent en el moment d'interpretar obres com Summertime de Gershwin amb una flexibilitat i calidesa vocal absolutament adaptada a l'estil. A Albero, que la veurem debutar el dissabte vinent el difícil rol de la Voix Humaine de Poulenc, estem desitjant escoltar-la en nous papers i rols.


En aquest equip, va jugar un paper fonamental el pianista Francisco Cholbi. Un pianista que va saber comunicar amb l'instrument i fins i tot va interpretar dos peces al piano sols que van arredonir amb elegància i estil un acte pel que hi ha que donar l'enhorabona a l'organització. Cholbi, és un gran pianista repertorista provinent de l'escola del gran mestre Miguel Zanetti, i açò no va passar desapercebut. Amb una idea clara del fraseig i la línia, sabia respirar i fundir-se amb les cantants.


Un recital generós a la vegada que elegant i atractiu. A la fi, un recital únic.

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page