top of page

Picanya arranca la vuitena edició de la seua Temporada Internacional de Concerts


  • Després del concert inaugural del Quartet Iberia, la pròxima cita musical serà demà 22 de novembre a càrrec del pianista Antonio Galera

  • Formacions i intèrprets de gran nivell oferiran la seua música en el Centre Cultural de Picanya fins al pròxim mes de juny

  • L'últim concert servirà de presentació de la segona edició del Festival dels Horts i es realitzarà en Vila Rosita

 

Un any més, la Societat Filharmònica Música i Art de Picanya, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Picanya i sota la direcció artística del pianista Antonio Galera, ha arranca la que és la Vuitena Temporada Internacional de Concerts i que es desenvoluparà fins al pròxim mes de juny en el centre cultural de la localitat.


La iniciativa va nàixer en el curs 2011/2012 amb la intenció d'acostar al públic intèrprets i formacions musicals de qualitat mitjançant una programació estable de concerts de música clàssica. Per a Antonio Galera,la Societat Filhàrmonica ha desenvolupat al llarg de set anys una temporada regular de concerts, creant un públic molt fidel i exigent, el suport del qual és fonamental per a la seua continuïtat. Com a director artístic suposa un repte programar cada temporada als millors músics i seguir incrementant el nivell d'aquest cicle que és una mostra més de l'aposta que el nostre poble sempre ha demostrat per la cultura”. De fet, l'èxit d'aquest projecte va fer que l'any passat la Societat escometera una nova iniciativa, el Festival dels Horts, a manera de clausura de la temporada, i que, donada el magnífic acolliment de la primera edició, es repetirà al juny del pròxim any. El primer dels vuit concerts que configuren aquesta vuitena Temporada va tenir lloc el passat 8 de novembre a càrrec del Quartet Iberia. La formació composta per Anabel García del Castillo (violí), Santiago Cantó (viola), Iván Balaguer (violoncel) i Marisa Blanes (piano) va oferir un programa integrat per obres de Beethoven i Brahms. La següent cita musical serà demà dijous 22 de novembre. En aquesta ocasió serà el propi director artístic del cicle, el pianista Antonio Galera el protagonista del concert, per al qual ha triat composicions de Claude Debussy. La resta de la Temporada inclourà actuacions del violinista Miguel Colom i el pianista Víctor del Valle el 13 de desembre i ja en 2019, la de Vittorio Forte (piano), el 7 de febrer. El 28 d'aqueix mateix mes s'escoltarà la guitarra de María Camahort amb Carles Marigó al piano i el 4 d'abril serà el torn de la cantant Èlia Casanova al costat d'Alfred Fernández (vihuela). La presència d'intèrprets locals també és una característica d'aquesta Temporada, per açò el 9 de maig oferirà un concert Alexandra Catalá (saxofon) al costat de Takahiro Mita (piano). El vuitè i últim dels concerts de la Temporada se celebrarà el 6 de juny i servirà per a presentar la segona edició del Festival dels Horts. Leticia Moreno (violí) i Antonio Galera (piano), actuaran en Vila Rosita-Hort de Montesinos, enclavament que acollirà del 18 al 20 d'aqueix mateix mes l'esmentat Festival. Programa Consulta el programa complet en el següent enllaç: https://bit.ly/2oqccxq Més informació: Antonio Galera (Director artístic) www.antoniogalera.com Cristina Quílez (Comunicació) Tel. 655 20 15 07 Socitat Filharmònica de Picanya sfmusicai

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page