top of page

LA JOVE ORQUESTRA ANDANTINO CELEBRA EL DIA DE SANTA CECILIA EN EL SALÓ DE CRISTALL DE L'AJUNTAME

  • La Jove Orquestra de Guitarristes Andantino, formada por 25 xiquets de 7 a 15 anys junt alguns dels seus pares i mares, ofereixen un concert per a celebrar la patrona dels musics, el próxim 22 de Novembre en el Saló de Cristall de l'Ajuntament de València, a les 12:00h del mati

 

El pròxim 22 de novembre coincidint amb la celebració de Santa Cecilia, fita molt especial per als nostres músics, la Orquesta de guitarres Andantino de València oferirà un concert molt especial al Saló de Cristal de l’Ajuntament de Valéncia. L'acte será a les 12h i l'entrada és lliure fins completar aforament.


La Jove Orquestra Andantino naix el 2015 sota la direcció de Carmelo Sena García dins el projecte de l'Escola Andantino d'ensenyament Suzuki, amb el propòsit de donar a conèixer les habilitats musicals dels seus joves intèrprets, així com dotar-los de l'experiència d'interpretar el seu repertori fora de l'àmbit escolar.


La peculiaritat de l'orquestra radica que està formada per joves i talentosos intèrprets d'edats que van dels 6 als 15 anys, així com d’alguns pares que han seguit amb ells el camí del mètode Suzuki d'Ensenyament des de ben menuts. Encara que la història de l'orquestra es curta, ha realitzat diferents concerts en festivals dels nostres pobles i ha participat en trobades nacionals. També cal destacar col·laboracions amb prestigiosos artistes com el guitarrista valencià Toni Cotolí.


La Jove Orquestra Andantino en esta ocasió farà un recorregut per obres mestres de la música clàssica, basat en el repertori Suzuki, així com també per peces de música més contemporània com: I gotta feeling, Havana, Viva la vida o Tequila.


El Concert de Santa Cecilia tindrá lloc el próxim dijous, 22 de Novembre, en el Saló de Cristall de l’Ajuntament de València a les 12:00h. La entrada es lliure fins completar aforament.

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page