top of page

DE NOU PREMIATS ELS I LES ALUMNES DE VICTORIA LORENTE. ENHORABONA!

Carla Saurí Lerma i Nacho Navarro Harsulescu, primers premis del Concurs Internacional Rome Grand Prize Virtuós 2018 Carla Saurí Lerma, de 10 anys d'edat, i Nacho Navarro Harsulescu, de 12, s'han alçat amb sengles Primers premis en el Concurs Internacional Rome Grand Prize Virtuós 2018. Tots dos joves violinistes estudien amb Victoria Lorente en el Conservatori Professional de Música de València i acumulen ja diversos premis nacionals malgrat la seua curta edat. Est és el seu primer reconeixement internacional i, a més, han sigut convidats a participar el pròxim mes de desembre en el Concert de premiats que tindrà lloc en el Auditorium Parc della Musica de Roma. Divendres que ve 16 de novembre a les 19:00 hi haurà ocasió d'escoltar a Carla i a Nacho al costat d'una selecció d'alumnes de violí de Victoria Lorente en l'Audició de departament, que se celebrarà en l'Aula Magna del Conservatori (plaça Viriato s/n, 46001 València; entrada lliure). L'actuació es tancarà amb la interpretació de quatre peces per a conjunt de violins i piano.


Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page