‘Turandot’ en memòria de Montserrat Caballé es converteix en la producció més vista de totes les pre

La reposició de l’òpera de Puccini, realitzada en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana, obté un aforament mitjà del 99,1 %

  • En total, 8.376 espectadors han disfrutat d’aquest títol, que per primera vegada s’ha oferit amb entrades entre 7 i 50 euros

 

‘Turandot’, de Puccini, s’ha convertit en el títol d’òpera més vist en les quatre pretemporades amb preus populars del Palau de les Arts.

La reposició de la celebrada producció de les Arts, gràcies a la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana, ha superat el 99 per cent de l’aforament de la Sala Principal en les sis representacions, dedicades a la memòria de la soprano Montserrat Caballé, que va morir el passat 6 d’octubre.


Exactament, ‘Turandot’ ha aconseguit una mitjana del 99,15 % d’ocupació, que millora els registres d’altres títols lírics de pretemporades anteriors com ara ‘La Bohème’, de Puccini, (98’6 %), ‘L’elisir d’amore’, de Donizetti, (87,2 %) o ‘Madama Butterfly’, també de Puccini (99 %).


En total, 8.376 espectadors han gaudit d’aquest drama líric en tres actes amb posada en escena del famós cineasta Chen Kaige, que a un mes de l’estrena, el passat 17 d’octubre, va penjar el cartell de localitats esgotades per a totes les representacions.


Es tracta de la quarta ocasió en què l’enclavament cultural programa ‘Turandot’, però és la primera vegada que s’ofereix amb entrades entre 7 i 50 euros, dins de les tarifes populars que el centre d’arts aplica als espectacles de pretemporada.


Ací la galeria d'imatges del reportatge fotogràfic que vam realitzar a Contra Vent i Fusta:


Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon