top of page

SILVIA VÁZQUEZ ÉS LUCIA DI LAMMERMOOR. "ARDON GL'INCENSI" GRAVADA EN DIRECTE AL MUVIM

La soprano valenciana interpreta l'ària "Ardon gl'incensi", de l'Òpera "Lucia di Lammermoor". El concert va tindre lloc al MUVIM i l'acompanyava el pianista Carles Budó.

L'equip de gravació de Contra Vent i Fusta - Tremount Estudio vam realitzar la gravació del concert per poder-vos-la oferir per tal que gaudiu de la veu i expressivitat de Silvia.

Ací deixe el vídeo, que no necessita més presentació.

Notes a la Bigrafia de Silvia:

Naix en Port de Sagunt (València). Realitza els seus estudis en el Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València. Va estudiar amb el baríton Francisco Valls, perfeccionant posteriorment amb Carlos Chausson.

DIRECTORS

Ha treballat amb directors musicals com: Zubin Mehta, Lorin Maazel, Carlo Rizzi, Paolo Arrivabeni, Carlo Montanaro, Octavio Dantone, Patrick Fourniller, Marco Armiliato, J. López Cobos,etc.També amb directors d'escena com Emilio Sagi, Gian Carlo del Mònaco, Luís Olmos, Michal Znaniecki, Massimo Gasparon, Daniele Abbado, Damiano Michieletto, Carlos Padrissa (La Fura dels Baus), Daniel Slater, Nicolás Joel, etc.

EMPLAÇAMENTS

Ha cantat en: El Teatre Scala de Milà dirigida per Lorin Maazel, Palau dels Arts de València Regna Sofia i Teatre Comunale de Florència dirigida per Zubin Mehta, Grand Théâtre du Genève, Teatre Carlo Felice de Gènova, Opera Royal Walloni de Liège, Konzerthaus de Berlín, Concertgebouw d'Amsterdam, Festival d'Opera en Wexford, Teatre d'Opera de Gant, Festival de Música de Ravello, Teatre Euskalduna de Bilbao, Teatre de la Maestranza de Sevilla, Teatre de la Zarzuela de Madrid, Teatre Campoamor d'Oviedo, Teatre Arriaga de Bilbao entre uns altres.

PAPERS

A més ha interpretat els següents rols d'òpera: Lucia di Lammermoor (Lucia) de Donizetti, Rigoletto (Gilda) de Verdi, Lakmé (Lakmé) de Delibes, Don Pascuale (Norina) de Donizetti , Li Comte Ory (Comtesse Adele) de Rossini, Il Barbiere di Siviglia (Rosina) de Rossini, Die Zauberflöte (Königing der Nacht) Mozart, L’elisir d’amore (Adina) de Donizetti, 1984 (Gym Instructress i Drunken woman) de Lorin Maazel, La Traviata (Violetta) de Verdi , Manon (Manon) de Massenet, Giorno di Regno (Giulietta) de Verdi, L’isola del piacere (Amelina) de V. Martín i Soler, La Canterina (Gasparina) de Haydn, Li Diable à Seville (Angelique) Gomis, Il Mondo della Lluna (Flaminia) de Haydn…. Etc


Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page