top of page

ELS VALENCIANS PEDRO QUIRALTE-GÓMEZ, TERESA ALBERO I JOSEP RAMON CLEVES, AL CAPDAVANT DEL REPARTIMEN

El Castell de Peníscola acull hui una nit d'Òpera amb música de Mozart que s'emmarca dins del Festival del Castell de Peníscola. Aquesta actuació està enquadrada dins del programa d'activitats que està desenvolupant la Diputació de Castelló per impulsar les activitats culturals, en la campanya anomenada #elVeranodetuvida.


En concret, l'obra representada serà l'Òpera "Le Nozze di Figaro" de Mozart.

Al capdavant del repartiment comptem amb la presència de tres jovens cantants valencians, que encara que són jovens en edat no ho són en trajectòria i experiència.


Pedro Quiralte-Gómez, que representa al Comte de Le Nozze di Figaro, és un baríton nascut en Castelló que va completar la seua formació musical a l'Accademia Nazionale di Santa Cecilia De Roma i que ja ha actuat als coliseus d'òpera de tot el món, com Roma, Madrid, Milan, Nàpols, Florència, Brusel·les, Paris, Nova York o Montreal. Entre el seu repertori destaca Geronio (Il turco in Italia), Dandini i Alidoro (La Cenerentola), Figaro i el Comte Almaviva (Le nozze di Figaro) o Guglielmo i Alfonso (Cosí fan tutte).


Amb una trajectòria com a intèrpret més que consolidada, la soprano alacantina Teresa Albero debutarà el rol de Comtessa de Le Nozze di Figaro. Albero afronta un estiu amb dos títols operístics i diversos concerts. A l'agost cantarà també el rol de Susanna de l'òpera Il Segreto di Susanna del compositor Wolf - Ferrari. El paper principal d'un títol que ja va debutar al febrer i que va ser un èxit de públic i crítica.Per la seua part Josep Ramon Cleves acaba de realitzar el Màster en Interpretació Operística al Conservatori Superior de Música de València Joaquin Rodrigo. Els alumnes d'aquest Màster representaren el passat mes de Maig l'Òpera "La Flauta Màgica" en la qual Josep Ramon Cleves va interpretar entre d'altres el Papageno.


A continuació, us deixem el cast complet. Una nit de segur inolvidable per a tots els assistens a un concert amb una música perfecta en un marc incomparable.Conte: Pedro Quiralte-Gómez. Comtessa: Teresa Albero Figaro:Josep Ramon Cleves Susanna:Heloïse Bernard Cherubino:Joana Thomé Bartolo: William Frost Marcelina:Ieva Lavrinovica Don Curzio/Basilio- Jorge Franco Barbarina: Marián Torres. Antonio: Alejandro Moreno.


Mestre Musical: Josep Gil i Gil Mestre d'Escena: Rafael Lloret Mestre Repetidor: Javier Ucendo. Mestra del Coro: Ieva Lavrinovica. Concertino: Carlos Durà. Vestuari: Laura Rubert. Perruqueria i Maquillatge Rosa Gaviño.


Més informació sobre el festival a https://castillodepeniscola.dipcas.es

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page