top of page

El Festival de Música de Cambra de Godella celebra la seua X edició entre el 6 i el 15 de juliol

El Festival Residències de Música de Cambra de Godella compleix 10 anys en este 2018.


Per a celebrar-ho ha programat deu dies de concerts, tallers, classes magistrals i diferents activitats que tindran lloc entre el 6 i el 15 de juliol.


El festival començarà amb el concert de Leticia Moreno, una de les violinistes més destacades del panorama internacional actual. Presentarà en Godella el seu treball sobre el músic argentí Astor Piazzola.

Al dia següent, 7 de juliol, Godella acollirà l'estrena en Espanya de Bach llava més blanc, un espectacle de música i teatre que tracta sobre la necessitat d'apropar la música clàssica al gran públic. També en format multidisciplinar es presenta el concert del dia 11, Música de cambra al cinema, amb la projecció de la pel·lícula L'assassinat du Duc de Guise i la música en directe que Camille Saint-Säens va compondre per a este film.


A més del teatre Capitolio i Vila Eugènia en Godella, el Festival tindrà altres dos escenaris. En primer lloc, la Casa de Cultura de Rocafort, on el dia 9 s'interpretarà Contrastos, un concert de música clàssica i música de jazz. El segon escenari serà el Centre Cultural La Beneficència, en València, que acollirà el concert Compositors exiliats, oferit pel grup Moonwinds i l'arpista Cristina Montes. Es tracta d'un recull d'obres de compositors espanyols que van haver d'exiliar-se durant la Guerra Civil, com ara Salvador Bacarisse i Jesús Bal y Gay.


Durant tots els dies que durarà el Festival, joves músics arribats de tot Espanya participaran en el Taller de Joves Talents, on rebran classes diàries dels artistes convidats, participaran en alguns dels concerts, oferiran un concert propi i assistiran a la resta d'activitats organitzades.


Enguany, a més, el Festival premiarà al millor grup de Joves Talents amb un concert en el Palau de la Música de València i diferents recitals a la Comunitat Valenciana en 2018 i 2019.

Més de 50 coralistes de tota la Comunitat Valenciana formen part enguany del cor participatiu, que intervindrà en el concert de cloenda. Tots els grups del Festival, inclosos també els Joves Talents, posaran el fermall d'or a la X edició el dia 15 en el teatre Capitolio. Interpretaran La Creació, de Joseph Haydn, sota la direcció del director del Festival, el godellenc resident en Suïssa, Joan Enric Lluna.

El Festival està organitzat per l'Associació d'Amics de la Música de Cambra de Godella, amb el patrocini de l'Ajuntament de Godella. També rep el suport de la Diputació de València i l'Institut Valencià de Cultura.Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page