top of page

CARLA SAURÍ I NACHO NAVARRO, GUANYADORS DE DIVERSOS CONCURSOS PRIMAVERALS DE CORDA

La Primavera és un període ple de concursos musicals, així que fem un repàs en aquesta notícia pels resultats d'alguns dels que s'han produït en les darreres setmanes dedicats, en aquest cas, a joves valors de la corda: XIV Concurs Vila de Betxí Musical, Concurs per a III Joves Solistes Fes Art, IX Concurs Joves Intèrprets de Faura-Benidairó i el III Concurs de Joves intèrprets Ciutat de Sagunt.


Carla Saurí Lerma, alumna de Victoria Lorente en el Conservatori Professional de Música de València, ha obtingut amb només 10 anys el Primer Premi en el XIV Concurs Vila de Betxí Musical, en la categoria de joves solistes de corda fregada, premuda i piano de fins a 12 anys d'edat.


Carla va oferir en la final del diumenge 22, el Concert nº 1 en la menor de J.B. Accolaÿ, que ha interpretat recentment amb l'acompanyament de la Orquestra Tetracorde del Centre Artístic Musical Santa Cecília de Foios. Aquest guardó se suma al Primer premi obtingut per Carla Saurí el passat mes de gener en el III Concurs per a Joves Solistes Fes Art en la categoria de solistes de qualsevol especialitat de fins a 10 anys d'edat. D'altra banda, Nacho Navarro Harsulescu, violinista valencià de 12 anys i alumne també de Victoria Lorente, s'ha alçat amb sengles primers premis en el IX Concurs Joves Intèrprets de Faura-Benifairó (categoria de solistes de corda d'11-12 anys) i en el III Concurs de Joves Intèrprets Ciutat de Sagunt (categoria de solistes de corda de 12-13 anys).

Divendres que ve 18 de maig tindrem ocasió d'escoltar a aquests joves talents en el Saló de Ball del Palau del Marquès de Dosaigües de València (c/ Poeta Querol, 2), dins d'un recital d'alumnes de la seua professora que començarà a les 17:25 hores.


En ell participaran també, entre uns altres, Javier Burgos Piquer – guanyador del primer premi del Concurs Fes Art en la categoria de solistes de fins a 14 anys – i Anna Sanchis Llorens, que ha debutat recentment com a solista amb orquestra en la Sala Iturbi del Palau de la Música acompanyada per l'Orquestra del CPMV en la interpretació del Concert nº1 de M. Bruch. Aquest concert forma part de la jornada El Palau en concert que el Museu Nacional de Ceràmica i el *CPMV celebren amb motiu del Dia Internacional dels Museus i en la qual l'accés al Palacio i l'assistència a les activitats musicals són gratuïts.


Així sonaren l'any passat en aquest mateix concert. Estem ansiosos per gaudir dels progresos de l'últim curs:


Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page