top of page

SPECULUM, DE PLAERDEMAVIDA, AL FESTIVAL ENSEMS

Un dels grups valencians que més activament treballa la música contemporània a València és Plaerdemavida Ensemble. I com no podria ser de cap altra manera, està present al festival Ensems de Música Contemporània.


Per això hem vollgut recordar la seua actuació en el Festival Ensems de la pasada edició a la vegada que repassem la seua participació en aquesta edició.


Plaerdemavida és un dels grups que ha participat al projecte Cerca Sonora, un projecte, que com parlàvem en la nostra entrada anterior, ha aproximat els i les estudiants de quatre centres de la Comunitat Valenciana a la música contemporània mitjaçant diversos tallers i activitats en els quals els i les joves han interactuat amb instruments, sons i formes d'expresisó utilitzades en la creació contemporània.


En aquest projecte, Paloma Giner (soprano), Pablo Garcia-Berlanga (piano) i Jorge Fanjul (violoncel) han treballat amb els i les adolescents l'obra Speculum compossada per la també valenciana Isabel Latorre. Aquesta obra ha sigut el punt de partida que ha portat els adolescents a crear una nova composició original i pròpia en la que han pogut plasmar les seues visions i sentiments utilitzant la composició com a vehicle d'expressió.


Així sonava Speculum en la pasada edició del Festival Ensems al Palau de la Música de València.

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page