top of page

HUELLAS BORRADAS, DE VORO GARCIA, VÍDEO EN DIRECTE

El passat desembre acabà l'edició de 2017 del festival "El Compositor Hui", un festival dedicat a la música contemporània amb la peculiaritat que cadascuna de les seues jornades està dedicada a la música d'un compositor/ compositora contemporània.

L'edició de 2017 s'acomiadava amb un concert dedicat a l'obra de Voro Garcia, compositor suecà amb una dilatada trajectòria prolífica en creació i en reconeixement. Voro Garcia ha rebut encàrrecs d'institucions com la JONDE, CDMC, Auditorio Nacional de Música entre altres, i premis com el Premi ALEA III Premi Internacional de Composició en 2007, Premi a la Millor Música Original XIV Mostra de Cinema Jove d'Elx 2011 i K-Lidoscopi (2012) entre molts altres.

Voro Garcia també ha desenvolupat una intensa tarea com a difusor de la música contemporània. Va ser fundador de Ensemble Espai Sonor en 2003, del que ha sigut director fin 2016 i és creador i director artístic de la Mostra Sonora de Sueca, des de la seua creació en 2005 fins l'actualitat.

Des del passat octubre, és Director artístic del festival de Música Conteporània Ensems.

Voro també és director, i actualment és Catdrètic al Conservaori Superior de Música de València.

Els intèrprets del concert van ser els membres d'Antara Grup, projecte format per estudiants del Conservatori Superior de Música de València. Aquest projecte, dirigit per Carlos Amat, introdueix la música contemporània en la formació dels estudiants dels últims cursos, permetent-los, a més a més, viure experiències professionals com la de participar en festivals com El Compositor Hui.

Aquesta proposta tan interessant no podíem deixar-la passar de llarg i vam acudir a gravar aquest concert del que ara vos oferim la peça "Huellas Borradas, de Voro Garcia, interpretada per Antara Grup.

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page