top of page

NOU CAP DE SETMANA DE MÚSICA CONTEMPORÀNIA AL RAFEL FESTIVAL

Una combinació d’artistes consagrats i joves intèrprets de la Comunitat Valenciana

 

Aquest cap de setmana continua el “Rafel Festival” amb dues actuacions que combinen la presència de creadors i artistes consagrats, junt amb la participació de joves intèrprets per tal d'obrir-los camí i donar-los visibilitat.


Hui dissabte, a les 20 hores, comptarem amb la presència d'un important grup del panorama nacional, els solistes del Zahir Ensemble de Sevilla, que per a l’ocasió estarà format pel compositor Alberto Carretero i Alfonso Rubio Marco, flautista de Foios, encara que actualment treballa en el conservatori de Sevilla.


Un concert en el qual s’interpretarà “Jupiter”, una de les primeres obres compostes amb electrònica en temps real.


A més, el públic assistent podrà gaudir de dues estrenes absolutes, una de la compositora d'Algesires Diana Pérez Custodio i una altra del compositor sevillà Alberto Carretero, qui a més estarà al control de la electrònica i la difusió sonora.


Demà diumenge, a les 19 hores, per primera vegada participaran joves intèrprets. Claudia Camarasa, Elena Biosca, Jesús Fenollosa i Javier Biosca ens mostraran el prometedor futur de la música valenciana.


Tots els i les intèrprets són joves de Rafelbunyol la formació de les quals i virtuosisme ha aconseguit traspassar fronteres ja que són, o han sigut, academicistes d'algunes de les millors orquestres del món.


Un concert en el qual interpretaran peces d'alguns dels compositors més emblemàtics de la segona meitat del S. XX com són Luciano Berio i Pierre Boulez.


En aquest enllaç teniu la informació detallada del programa: http://projecterafelfestival.ensembledarts.com/.


Totes les entrades són a 3€ i es poden adquirir amb antelació a: http://www.agendarafelbunyol.com/index.html

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page