top of page

VICTOR JIMÉNEZ & FRIENDS II, LIVE AT JIMMY GLASS BAR. PRIMER CD GRAVAT EN DIRECTE AL JIMMY GLASS

Fa uns mesos, el 25 de Maig, va tindre lloc un esdeveniment molt especial al que és el món del Jazz a València: per primera vegada, el Jimmy Glass, l'inconfundible jazz bar de la ciutat, va ser l'escenari de la gravació d'un disc en directe.


Allà, davant dels seus espectadors, Víctor Jiménez va gravar en concert el seu segon disc: "VÍCTOR JIMÉNEZ & FRIENDS II. LIVE AT JIMMY GLASS JAZZ BAR".


Tema Mosaic, de Yellowjackets


En aquell concert, junt amb Víctor Jiménez actuà amb Will Barry al piano, Flo Moore al contrabaix i Andreu Pitarch a la bateria a la primera part. En la segona part, els companys d'escenari de Víctor foren Will Barry de nou, Ales Cesarini al baix i Mariano Steimberg a la bateria. Però, a més a més, grans referències del jazz valencià com Perico Sambeat, Voro Garcia, Mario Fierro o Devin Malloy també es van pujar a l'escenari.


Va ser una grandíssima nit de jazz que va quedar registrada pels micròfons de Jorge Pérez i per les nostres càmeres, ja que vam ser els encarregats d'immortalitzar el concert.


Hui, aquesta nit, tot aquell treball vorà la llum en un nou concert, repetint escenari al Jimmy Glass, Víctor i els seus companys i companyes estrenen el disc que ara ja és una realitat.


Pogueu o no pogueu anar al concert d'aquesta nit a les 20'45h, us convidem a donar una escoltada a aquests temes de jazz, creats amb molta inspiració i qualitat per Víctor i altres músics. No tenim cap dubte que aquesta música vos agradarà i enganxarà a seguir a esta colla de músics valencians tan joves i genials.


Tema "It could happen to you", de Víctor Jiménez

Tema "Stars", con Devin Malloy


Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page