top of page

JIMMY GLASS ANUNCIA EL SEU FESTIVAL DE JAZZ CONTEMPORANI

El Jimmy Glass es complau a anunciar el seu VII Festival Internacional de Jazz Contemporani (19 octobre-22 novembre).


Un any més aquest emblemàtic local ha reunit un gran nombre d'importants artistes de diferents procedències per a mostrar l'actualitat jazzística internacional i, com sempre, ha aconseguit portar a una de les grans llegendes del jazz: BENNY GOLSON.


A més de l'actuació del quartet de Benny Golson, el cartell ofereix una varietat estilística molt atractiva.


Un dels hites importants del festival serà la presentació de Víctor Jiménez & Friends II, nou disc del saxofonista valencià Víctor Jiménez — primer que s'ha gravat en directe en Jimmy Glass, amb Will Barry, Flo Moore i Mariano Steimberg, més sis convidats especials. Nosaltres tinguérem el privilegi de participar de la gravació enregistrant el vídeo de l'esdeveniment. Deixem ací una de les peces del disc gravat en directe al Jimmy Glass. La presentació del disc serà el pròxim 25 d'octube. Serà segur un gran concert en el que participaran gran figures del azz valencià con Latino Blanco, Carlos Llidó, Mariano Steimberg i molts més.

Deixem ací una de les peces gravades aquell dia: it could happen to you:

La unió musical del guitarrista Gilad Hekselman i el saxofonista Mark Turner, dos admirats músics que desperten passions –amb Rick Rosato i Jonathan Piston–, l'avantguarda novaiorquesa del saxofonista Michael Attias, que presenta Never Danse, el seu últim disc –amb Aruán Ortiz, John Hebert i Iago Fernández–, el jazz contemporani i ric en matisos del quintet del baterista I.J. Strickland, que presenta Undying Spirit –amb Marcus Strickland, Godwind Louis, Taber Gable i Josh Ginsburg–, la fusió del folklore grec amb el jazz de la mà del contrabajista de moda Petros Klampanis, que presenta Chroma, el seu últim disc –amb Kistjan Randalu, Boden Janke i un quartet de corda–, la màgia de la gran cantant radicada a Nova York d'origen mexicà Mags Herrera —amb Luis Guerra, Reinier Elizarde Negrón i Georvis Bec.


—, la presentació de Salt al buit, del contrabajista Pablo Martín Caminero —en quintet amb Moisés P. Sánchez, Ariel *Brínguez, Carlos Martín i Borja Barrueta–, i finalment,la presentació de Cuban Connection, el disc del saxofonista cubà-rus Alexey León– amb Iván Meló Lewis, Carlos Sarduy, Dani Noel i Marc Miralta. A més, tretze concerts de Off Festival amb entrada lliure.

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page