top of page

POSTGRAU EN GESTIÓ EMPRESARIAL DE LA MÚSICA, INTERESSANT OPCIÓ PER DESENVOLUPAR-SE PROFESSIONALMENT

El Postgrau en Gestió Empresarial de la Música amplia els seus continguts relacionats amb les noves tecnologies


El curs online, organitzat per Songsforever i la Universitat de València, reforça els seus continguts en tecnologia per a esdeveniments, metadades, monitoratge i monetització de les obres musicals en la xarxa, així com en la tecnologia Blockchain aplicada a la música.Amb més de cent setanta alumnes com a aval en les últimes sis edicions, el Postgrau en Gestió Empresarial de la Música que organitzen Songsforever i la Universitat de València torna a postular-se com l'experiència formativa idònia per a qualsevol que vulga llaurar-se un futur en la indústria de la música. Promotors, gestors, músics, periodistes, tècnics, productors o disc jockeys s'han format al llarg de tots aquests anys gràcies a les seues classes.


La seua oferta per al pròxim curs, que es torna a celebrar en modalitat 100% online, de gener a juny de 2018, aporta importants novetats en tecnologia dels esdeveniments (cashless pay, control d'accessos i aforament, identificació i tratzabilitat de l'usuari, social media engagement, Big data), la millora del posicionament de les obres en la xarxa, la monetització de la música a través de plataformes digitals com Spotify o Youtube, el monitoratge i les metadades per a identificar una obra, la recaptació i repartiment dels drets digitals a través de les entitats de gestió, així com una introducció a l'impacte en la música de la tecnologia Blockchain, la base de dades distribuïda que està cridada a ser la nova revolució d'internet. Nous continguts que completen un programa que en aquesta nova edició segueix reforçant els llaços amb el mercat llatinoamericà. El curs, dirigit per Vicente Martínez (Director de Songsforever) i per José Nácher Escriche (Professor Titular del Departament d'Economia Aplicada de la Universitat de València), segueix sent un projecte formatiu únic amb una visió global del negoci de la música i accessible per a alumnes de qualsevol part del món per la seua condició en línia, en el qual professionals i artistes amb acreditades trajectòries posen els seus coneixements a la disposició dels estudiants en les àrees de creació i gestió empresarial, producció, live, màrqueting, comunicació, music publishing, management, internacionalització, tecnologies de la música, distribució musical i gestió legal, fiscal i laboral. El curs està dirigit tant a titulats universitaris, com a artistes, iniciats i professionals de la indústria musical amb o sense titulació universitària.


La metodologia afavoreix la participació directa de l'estudiant en el desenvolupament del seu projecte final, tutelat pels directors del curs i pels tutors Mariano Pérez (consultor de Warner Music Spain) i Carlos Galán (fundador i director de Subterfuge Records).


L'alumne disposa d'un Aula Virtual, amb un suport personalitzat que li permet beneficiar-se d'una comunicació constant i eines com a fòrums de debat, xat, videoconferències.


El curs consta de 30 crèdits, i la seua inscripció està oberta fins al 18 de desembre de 2017.


Ací podeu consultar el programa complet.

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page