top of page

HUI CONCERT GRATUIT DE LA BANDA MUNICIPAL AMB MOTIU DEL 9 D'OCTUBRE

Hui dissabte 7 d'octubre a les 19'30h

La Banda Municipal de València protagonitzarà hui dissabte el segon concert commemoratiu amb motiu del 9 d'Octubre, amb un programa en el qual figuren compositors i obres amb temàtica valenciana.


La presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, assistirà a este concert en què amb la direcció de Fernando Bonete, la centenària agrupació musical interpretarà "Remors del Genil. Pasdoble Gongoriana" de Manuel Palau, la marxa valenciana "9 d'Octubre" del mateix Bonete, una selecció de la sarsuela "El trust de los tenorios" de Josep Serrano, l’estrena absoluta de l’obra “Al-Buhayra” de Jordi Peiró i conclourà amb l'”Himne de la Comunitat Valenciana” del mestre Serrano.El programa és gratuït i el públic podrà arreplegar les seues invitacions una hora abans del concert.


Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page