top of page

L'OFMISV ARRANCA TEMPORADA I ESTRENA VÍDEO

L’Orquestra Filarmònica Martín i Soler de València, sota la seua directora titular i artística Carmen Mas Arocas, ha iniciat aquesta setmana la temporada 2017-2018, temporada marcada per grans i interessants projectes que permetran engrandir el desenvolupament d’aquesta orquestra.


Per marcar el punt d’inici del nou curs han decidit estrenar un dels vídeos del seu passat concert a l’Auditori de Castelló el passat 14 de Maig.

En aquest concert, en el que comptàren amb la col·laboració de solistes de la talla del violinista Mikhail Spivak i la mezzosoprano Estíbaliz Ruiz Doñate, van interpretar obres de Brahms, Holst i Bizet, i tocaren junt amb la Unió Musical Santa Cecília d’Onda i la coral de la Pedania de Castellar Oliveral.


Per començar la publicació dels vídeos d’aquest concert han triat un fragment de la “Suite Saint Paul ( op.29, Nº 2) per a orquestra de corda del brillant compositor anglés Gustav Holst.

Nosaltres, que vam participar en aquest concert realitzant la gravació de vídeo i audio, estem molt contents de poder mostrar-vos finalment el resultat.L’Orquestra Filarmònica prepara en aquests moments una interessant temporada al llarg de la qual actuaran a escenaris tan representatius com el Palau de la Música de València, l’Auditori de Castelló, Burgos, Miranda de Ebre i un llarg etcétera.


L’Orquestra Filarmònica Martín i Soler OFMISV va començar el seu camí en 2011, de la mà de l’Associació Foro Econòmic i Cultural Hispano Rus, sent una orquesra de natura totalment filantrópica. Està formada per un conjunt de més de 45 músics de corda als que s’uneixen els membres "d'Amics de la OFMISV” que aporten els vents.

Els músics d’aquesta orquestra no són professionals de la música. En alguns casos són estudiants de música d’alguna especialitat i en altres casos són professionals de qualsevol disciplina que han estudiat música i volen mantindre la seua relació amb aquest art participant en la OFMISV de manera altruista.


Els seus membres participen o han participat, siga a nivel col·lectiu o individual, en importants projectes tant formatius com institucionals com per exemple Mentoring Music Matters!! (formació i mentorització de joves talents), GRUNDTVIG (Organisme Autònom Europeu de programes educatius), “AFITA” (Associació Festival Internacional de Trompistes d’Aragó), Centre d’Estudis Musicals d’Onda, Orfeó Navarro Reverter o el Conservatori Professional de Dansa de València, formant part de les programacions d’importants sales de concerts com el Palau de la Música de València, el Castell del Papa Lluna a Peníscola, el Teatre Mirandés a Miranda de Ebre, Jornades de Sant Jordi a Banyeres de Mariola, Auditori de Castelló, Auditori de Saragossa…


Comença la temporada d’una orquestra que promés regalar-nos molts moments de bona música. No la perdrem de vista.

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page