top of page

ARRANCA LA TEMPORADA AL PALAU DE LA MÚSICA AMB EL PROTAGONISME DE L'ORQUESTRA DE VALÈNCIA EN EL

L’Orquestra de València protagonitza l’inici de temporada


L'inici de temporada al Palau de la Música ve marcat per un clar protagonisme de l'Orquestra de València que enguany celebra el seu 75 Aniversari.


Recordem que fins demà 10 de Setembre es poden comprar abonaments per la Temporada 2017-2018. Ací teniu la informació de totes les modalitats:


http://www.palaudevalencia.com/INFO-ABONOS.html


Aquesta temporada tan especial arranca amb programes que combinen el vessant internacional i valencià amb directors i solistes valencians com ara Salvador Sebastià, José Miguel Rodilla, Francisco Valero-Terribas i Adolfo Bueso, que per a la presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello “demostra la qualitat i versatilitat de les professores i professors de l’Orquestra de València, que enguany complix el seu 75 aniversari i que en esta temporada d’abonament, és la gran protagonista amb brillants formacions i solistes internacionals”.


Divendres 15 a les 19.30 hores, dins del cicle “L’estiu al Palau” i amb la direcció de José Miguel Rodilla, interpretarà “La vida breve” i “Noche en los Jardines de España” de Manuel de Falla, amb el pianista Adolfo Bueso, i els “Quadres d’una exposició” de Modest Músorgski.

El 21 i 22 participarà en la final del XX Concurso Internacional de Piano de València “Premio Iturbi”, sota la direcció de Bruno Aprea.

Dissabte 23 a les 19.00 hores, el públic podrà gaudir d’un concert gratuït a l’aire lliure, a la plaça de L’Ajuntament amb motiu del 30é aniversari del Palau de la Música i 75é de l’Orquestra. I conclouran els concerts de setembre divendres 29 a les 19.30 hores, en l’últim programa del cicle “L’estiu al Palau”, amb una Gala Lírica dirigida per Francisco Valero-Terribas i on participarà l’Orfeó Universitari de València.


Per altra banda, torna el cicle de Rock, pop…, al Palau amb l’actuació en acústic de Cooper el 24 de setembre a la Sala Rodrigo, on Alejandro Díez repassarà la seua trajectòria al davant de Los Flechazos i Cooper. I també Tardor que presentarà el seu nou disc Patraix el 28 de setembre, també a la Sala Rodrigo.


Avancem també per a Octubre que els dies 11 a 14 d'eixe mes es celebrarà al Palau de la Música la Trobada de Música del Mediterrani - Mostra Viva, un festival que fussiona diversos estils i en el que participaran grups tan interessants com NES, VerdCel,Stefano Saletti & Piccola Banda, Rif Silya Zani o Mox, de manera que trobarem propostes que fussionen jazz amb clàssica, flamenc, altres propostes provinents de marroc i també música tradicional valenciana.

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page