top of page

SORTEIG DE SIS ENTRADES PER AL XÀBIA JAZZ 2017 D'AQUEST CAP DE SETMANA

Aquest cap de setmana Xàbia celebra el seu festival Xàbia Jazz 2017, i per animar més si cal al públic a acudir al festival, l'Ajuntament ha organitzat un SORTEIG DE 6 ENTRADES DOBLES per al festival, dos per a cada dia!

Participar és molt fàcil, només cal entrar a l'enllaç que teniu a continuació i compartir el contingut de l'enllaç en facebook anomenant la persona amb qui acudirieu al concert.

Participar para la pena de sobres ja que la programació d'aquest any està molt bé. Més avall teniu tots els detalls.

Molta sort!

http://mailchi.mp/fe65a876b261/sorteamos-6-entradas-dobles-para-el-festival-xbia-jazz?e=732aabeff2

Dijous 3 i divendres 4 d'agost Taller JUGUEM A FER JAZZ Conservatori Professional de Música Primera sessió per a edats de 4 i 5 anys, en horari de 18h a 19h. Segona sessió per a edats de 6 a 8 anys, en horari de 19h a 20h. L'objectiu del taller és descobrir el món del jazz d'una manera divertida. A càrrec d'Eugènia Savall Llorca (màster en Música i en Rítmica Jaques Dalcroze) acompanyada per Yi-ru Tsai, pianista taiwanesa i professora de Dalcroze. El taller comptarà amb música en directe de piano, violí i els propis cossos dels i de les participants. Gratuït

Divendres 4 d'agost 21h Riurau d'Arnauda Presentació del llibre: Juan Claudio Cifuentes, una vida de jazz, una vida con swing. El mateix autor, Antoni Juan Pastor, presentarà el seu llibre, que conté una part de relat biogràfic i un altra part gràfica, a partir de fotografies i documents de 'Cifu', qui fora l'ànima mater de programes inoblidables com A todo jazz, Jazz entre amigos i Jazz porque sí. Gratuït

Dissabte 5 d'agost 22.30h Plaça de la Constitució Programa doble: Arantxa Domínguez & Ricardo Belda Proyecto Sólidos: Amb la intenció de poder experimentar des de la seua perspectiva jazzística, incorporen arranjaments, alguns temes de creació pròpia, juguen amb la improvisació... i afegixen la seua essència. Components: Arantxa Domínguez (veu), Ricardo Belda (piano), Luis Llario (contrabaix) i Felipe Cucciardi (bateria).

New York Bojaira Project: Fusió original i atractiva que barreja la improvisació del jazz amb l'emoció del flamenc. Components: Jesús Hernández (piano), Tim Ferguson (contrabaix), Mark Holen (bateria), Alfonso Cid (cantaor i flauta)

Diumenge 6 d'agost 22.30h Plaça de la Constitució Barcelona Big Blues Band & Myriam Swanson Una banda de blues i rhythm and blues, que crea un so energètic, salvatge i alhora sofisticat, es conjuga amb la sang llatina i veu versàtil, per aconsseguir l'únic objectiu: fer que el públic disfrute.

Dilluns 7 d'agost Xàbia Jazz 2017 22.30h Plaça de la Constitució Anthony Strong Band Strong, amb una veu versàtil i formació pianística, és un crooner que manté vius els referents de Sinatra, Nat King Cole o Tonny Bennet i els porta al seu terreny. L'acompanyen Dave Ohm (bateria), Spencer Brown (baix), Alam Nathoo (saxo) i Gavin Broom (trompeta).

Les entrades dels concerts es poden comprar a les Oficines de Turisme de Xàbia, a la webwww.instanticket.es o en taquilla.

General: 1 dia 15€ - Abonament 3 Dies 40€ Jubilats i menors de 25 anys: 1 dia 12€ - Abonament 3 dies 30€ Menors de 12 anys: gratis

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page