top of page

DANSA, CIRC I MÚSICA AMB SCURA SPLATS AL FESTIVAL DE PENÍSCOLA

El XXII Festival Internacional de Música Antiga i Barroca de Peníscola comença amb l'actuació de Scura Splats

El seu espectacle 'Angelets i Dimonis' farà una cercavila per la ciutat per a presentar el festival

erà el dimarts 1 d’agost a partir de les 20 hores.

Angelets i Dimonis' ens conta la història d’una colla de dimonis que s’han escapat de les masmorres del castell i uns angelets els busquen per a tornar-los al seu lloc. Els dimonis provoquen els vianants i juguen amb les seus forques trencant la quotidianitat dels carrers.

En el seu passeig ballaran, cantaran, faran bromes i sobre tot diran que per gaudir plenament de la vida han de deixar que la música entre per les seues oïdes fins arribar al seu cor.

Perquè han escapat? Perquè volen escoltar la música que s’escoltarà els dies del Festival de Música Antiga i Barroca.

Els dimonis caminen per terra, el àngels volen amb xanques. Tots junts anunciaran que la salvació de les ànimes tocades pel mal està en la música.

‘Angelets i Dimonis’ és una intervenció escènica dirigida a tots els públics. L'impacte visual generat pel conjunt de personatges en desplaçament per l'espai, contrasta amb el tracte directe, íntim i personalitzat que s'estableix en la relació amb l'espectador.

Amb aquest espectacle que recorrerà la ciutat de Peníscola es pretén donar a conèixer, inaugurar i invitar tot el públic al festival de Música Antiga i Barroca que se celebrarà en eixa població de l’1 al 12 d'agost en la que és la seua XXII edició.

Scura Splats

La companyia ‘Scura Splats’ va iniciar la seua activitat en 1997 de la mà de Joan Raga i Carmen Canós. Al llarg d’aquests 16 anys han creat més de 15 espectacles entre produccions pròpies i coproduccions.

Els seus espectacles han sigut representats en infinitat de ciutats i pobles de tota la geografia espanyola i des del passat 2002 ,la companyia ha obert els seus horitzons al públic internacional.

Progressivament Scura Splats ha incorporat a les seues representacions diferents disciplines artístiques com per exemple la dansa, el circ, la música i la pirotècnia amb què crea espectacles versàtils que tenen una gran acollida entre el públic.

El festival continua el 2 d'agost amb una altra celebració habitual per anunciar l’inici del festival, des de la platja nord de Peníscola es dispararà el tradicional piromusical que any rere any ha inaugurat la sèrie de concerts que formen la programació del festival.

Enguany el piromusical que dispararà la Pirotècnia Peñarroja de la Vall d’Uixó comptarà com a música amb una selecció de l'òpera ‘Orfeo’ de Monteverdi, i com cada any concentrarà a milers de persones en la platja nord de la ciutat de Peníscola.

A partir del dia 3 serà el torn dels deu concerts que portaran a Peníscola formacions especialitzades en la música antiga i barroca de la qualitat de ‘La Dispersione’, The Gonville Consort o la Capella de Ministrers, entre altres. Els concerts seran a les 22.30 i les entrades es poden comprar a partir de l’1 d’agost, en l’Oficina de Turisme de Peníscola (horari de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores) i els dies de concert en el castell de 21 a 22.30 hores.

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page