top of page

OPORTUNITAT! AUDICIONS PER LA BORSA DE TREBALL DE L'ORQUESTRA DE LA COMUNITAT VALENCIANA!

El Palau de les Arts Reina Sofia convoca audicions per la borsa de treball de l'orquestra de la Comunitat Valenciana.

Els músics seleccionats passaran a formar part d'aquesta borsa per tal de reforçar l'orquestra en concerts de gran envergadura, cobrir baixes i excedències per a viola, violí, fagot, flauta, trompeta i percussió.

El procés de selecció té tres fases. Ara està oberta la fase de presentació de sol·licituds. Aquesta fase dura fins al 31 d'Agost. Per presentar la sol·licitud cal dirigir-se a la web www.muv.ac/orquestra-de-la-comunitat-valenciana , omplir el perfil personal amb les dades que es demanen i adjuntar la documentació pertinent, principalment el títol que acredita la posessió del títol superior de l'instrument al que s'aspira o una titulació equivalent.

Una volta que finalitze el plaç de presentar sol·licituds, s'entrarà en una primera fase de selecció que es basarà en criteris de curriculum i mèrits:

- Formació musical

- Experiència prèvia en orquestres professionals

- Premis obtinguts

Tots els candidats rebran un email informant-los de si han estat admesos o no. Els admesos quedaran convocats per a la següent fase, que són les audicions.

Segons el document de les bases, les audicions es produiran la segona quinzena de setembre, depenent el dia exacte de l'instrument en que es participe.

Les audicions de flauta són el dia 16, les de trompeta són el 18, les de violí el 30, les de fagot el 17 i les de percussió el 22.

Aquestes audicions estan organitzades en dues rondes. La primera ronda és eliminatòria. La segona ronda servirà per otorgar una puntucació a cada candidat per tal de determinar l'ordre d'inclusió en la borsa.

Cada ronda té un repertori establert. A la primera ronda es demanarà l'interpretació de fragments de les obres que consten al repertori mentre que a la segona ronda el repertori s'interpretarà complet.

En aquest enllaç es poden consultar les bases completes amb el repertori i tota la informació rellevant per participar.

Molta sort a tots i totes!

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page