top of page

"LA MÚSICA EN ESTAT PUR: GODELLA SONA A MÚSICA DE CAMBRA"

El Festival ‘Residències de Música de Cambra’ de Godella enceta la seua IX Edició amb un concert de luxe. El grup amb prestigi mundial Brodsky Quartet aterra en esta localitat de l’Horta Nord per a oferir el Concert Inaugural, junt al clarinetista i director del Festival, Joan Enric Lluna. Hui divendres 7 de juliol diferents obres de Stravinsky, Weber i Ravel sonaran al Teatre Capitolio a partir de les 20:30 hores.

Este será el primer dels 7 concerts que té programats el Festival. Des del 6 fins al 16 de juliol, més de 30 artistes convidats, nacionals i internacionals, oferiran els seus repertoris. Músics de la talla del l’Elan Quintet, Juan Carlos Garvayo, Joseph-Marice Weder, Higinio Arrué, Paul Barker… formen part del cartell.

Segons assenyala l’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis,este Festival ens posa a l’avantguarda mundial dels festivals de música de cambra”. Per això, fa una crida “a la ciutadania i a les institucions privades per a que facen de mecenatge de iniciatives com estes, que no poden sobreviure només de les ajudes de les institucions”.

Enguany, amb motiu del 50 aniversari de la mort de Manuel Palau, al Festival sonarà el seu Quartet de corda en estil popular i altres obres encarregades a joves compositors i basades en la seua música. A més, el 9 de juliol es produirà al Teatre Capitolio l’estrena mundial de l’obra Cinc cançons de pau, de Paul Barker, que aposta per la música de cambra escenificada. El mateix compositor impartirà un taller amb esta temática destinat als joves participants.

Durant els 10 dies que dura esta IX edició, els músics també interpretaran obres de Kurt Weill, Onslow, Dvořák, Beethoven, Mendelssohn, Mozart… en els diferents concerts.

Com cada any, els joves estudiants de música participen als tallers i activitats i realizaran el seu propi concert, a més de participar en altres recitals amb els músics professionals. Per al director del Festival, Joan Enric Lluna, el Festival “ofereix la possibilitat de viure la música en estat pur i de molt a prop. Pots conviure amb els artistes, escoltar-los interpretant magnífica música i, a més, els pots sentir parlant, assajant, reflexionant sobre la música i sobre les seues vivències”.

Tots els concerts tindran lloc en el Teatre Capitolio i Villa Eugenia. Les entrades es poden adquirir en les taquilles, en el moment del concert, o de manera anticipada en la web de l‘Ajuntament de Godella.

Més informació: www.musicacambragodella.es

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page