top of page

DIA 6 DE JULIOL: APUNTA LA DATA! FESTIVAL DE MÚSICA DE CAMBRA A GODELLA!

Amb l'arribada de l'estiu, arriben també un fum de propostes musicals en forma de festivals que apareixen per tota la geografia de la Comunitat Valenciana.

Hui volem parlar d'un que queda molt propo de València, concretament a Godella, i que està dedicat a la Música de Cambra.

El festival, que celebra aquest any la seua IX Edició, està organitzat per l'Associació d'amics de Música de Cambra de Godella, una associació sense ànim de lucre que treballa per tal d'augmentar la dinamització cultural i la difusió d'aquesta forma d'expressió musical, tenint sempre l'alt nivell d'exigència artística com a punt fonamental de referència del seu treball.

En aquesta edició, el festival té vàrios eixos principals molt representatius.

El primer és la conmemoració dels 50 anys de la mort del mestre Manuel Palau. La programació del festival inclou la interpretació del seu quartet de corda en estil popular i a més a més s'ha encarregat a 4 compositors joves la composició d'obres basades en el treball del mestre Palau. Aquestes obres també s'interpretaran al llarg del festival.

El segon eix és la introducció d'obres en les quals l'escenografia cobra importància introduïnt elements nous més enllà de la música. Per això s'ha inclòs l'obra de música de cambra escenificada "5 cançons de Pau" de Paul Barker, continuació de l'obra "In Memoriam", que ha tingut un gran èxit per tot el món. Aquesta secció d'innovació es completa amb la interpretació de "L'Òpera dels 3 cèntims", de Kurt Weill. Els artistes convidats són la soprano Quiteria Muñoz i l'actor Enric Benavent.

Altre eix important és el de l'impuls a les noves generacions. Aquest any el festival compta amb una secció específica dedicada a grups de joves, Alguns d'aquests grups seran seleccionats per actuar també amb els professionals i altres grups obtindran també concerts fora del festival gràcies a un acord amb ajuntaments i publicitat a la revista Melómano.

Per supost, la música de cambra més pura també té el seu espai al festival, amb la interpretació d'obres de Dvorak, Beethoven, Spohr o Poulenc i la presència de grans intèrprets com Fabio Biondi.

El festival comença el 6 de Juliol, així que estàs a temps de revisar el programa i reservar les dates dels concerts que m'es t'atrauen!

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page