top of page

CONCERT DE JAZZ A L'AIRE LLIURE I GRATUÏT!

Ha arrancat amb gran èxit la XXI Edició del Festival de Jazz que cada any es celebra a València de la mà del Palau de la Música.

L'inici del festival va ser divendres passat amb un gran concert protagonitzat pel saxofonista Paquito D'Rivera i l'Orquestra de València. Va ser un concert espectacular en el qual participà el quintet del saxofonista cubà. Un dels components d'aquest quintet, Reinier Elizarde, es desplaçà després fins al Mar i Jazz, festival que protagonitzà l'activitat jazzística del passat cap de setmana.

Allà estigueren les càmeres de Contra Vent i Fusta gravant el concert d'Igor Tavan Collective, en el qual participà el nomenat Reinier Elizarde. En pocs dies, vos podrem oferir uns minuts d'aquest concert per a que el gaudiu i/o el reviviu si estiguereu presents, perquè aquest també va ser espectacular.

Tornant al festival de jazz del Palau, després de d'aquest inici tan potent, el proper esdeveniment és la cita amb el tradicional concert a l'aire lliure i gratuït que es produiex a totes les edicions i que aquest any serà el proper dissabte 24 de juny, protagonitzat per la Gran Canaria Big Band i el seu programa "Jazzethnic".

Fins al 15 de juliol es desenvoluparà aquest Festival amb un cartell format per altres estels internacionals com Archie Shepp, Michel Camilo i Tomatito,Bill Evans, Mark Guiliana, James Morrison, Chareneé Wade, Gunhild Carling, així com Jorge Pardo i una destacada presència del jazz valencià.

Aquesta és la web del festival, on esperem que properament aparega tota la informació sobre els concerts, artistes, horaris, etc: http://festivaljazzvalencia.com/

A

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page