CONCERT DE JAZZ A L'AIRE LLIURE I GRATUÏT!

June 20, 2017

Ha arrancat amb gran èxit la XXI Edició del Festival de Jazz que cada any es celebra a València de la mà del Palau de la Música. 

 

L'inici del festival va ser divendres passat amb un gran concert protagonitzat pel saxofonista Paquito D'Rivera i l'Orquestra de València. Va ser un concert espectacular en el qual participà el quintet del saxofonista cubà. Un dels components d'aquest quintet, Reinier Elizarde, es desplaçà després fins al Mar i Jazz, festival que protagonitzà l'activitat jazzística del passat cap de setmana. 

 

Allà estigueren les càmeres de Contra Vent i Fusta gravant el concert d'Igor Tavan Collective, en el qual participà el nomenat Reinier Elizarde.  En pocs dies, vos podrem oferir uns minuts d'aquest concert per a que el gaudiu i/o el reviviu si estiguereu presents, perquè aquest també va ser espectacular. 

 

Tornant al festival de jazz del Palau, després de d'aquest inici tan potent, el proper esdeveniment és la  cita amb el tradicional concert a l'aire lliure i gratuït que es produiex a totes les edicions i que aquest any serà el proper dissabte 24 de juny, protagonitzat per la Gran Canaria Big Band i el seu programa "Jazzethnic".

 

Fins al 15 de juliol es desenvoluparà aquest Festival amb un cartell format per altres estels internacionals com Archie Shepp, Michel Camilo i Tomatito,Bill Evans, Mark Guiliana, James Morrison, Chareneé Wade, Gunhild Carling, així com Jorge Pardo i una destacada presència del jazz valencià.

 

Aquesta és la web del festival, on esperem que properament aparega tota la informació sobre els concerts, artistes, horaris, etc: http://festivaljazzvalencia.com/

 

 

 

 

 

 

 

A

Compartir en Facebook
Compartir en Twitter
Please reload

Entrades destacades

PLACER ESTÉTICO Y MUSICAL EN UNA NOCHE INOLVIDABLE

January 31, 2020

1/10
Please reload

Entrades recents

November 26, 2019

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon