top of page

FAGOT ENSEMBLE 2017 A RIBA-ROJA

El Conservatori Professional de Música de Riba Roja organitza un any més, dins de totes les activitats complementàries a la formació reglada dels alumnes que aquest centre impulsa, el Fagot Ensemble 2017.

Aquest encontre és una trobada d'alumnes i professors de fagot amb l'objectiu principal de donar a conéixer l'estudi del fagot a les escoles de música i a les bandes de la Comunitat Valenciana, instrument que tant suport necessita.

En aquesta edició es posarà l'accent principalment en la convivència i la motivació dels estudiants i també en l'intercanvi d'dees i experiències pedagògiques.

A l'Ensemble, els alumnes són repartits en diferents grups d'acord amb el seu nivell. Tots els grups units formen l'Ensemble que ofereix un concert al final de la jornada.

Aquest any l'Ensemble comptarà amb la presència destacada del doctor en fagot Ovidio Giménez que oferirà una conferència amb el títol "Aproximación al fagot histórico. Presentación y exposisción de los antecesores: bajón, barroco, clásico y romántico".

La trobada comença a les 10 hores al Conservatori de Música de Riba-roja. El concert que clausurarà la trobada serà a les 18h a la Sala Noble del Castell.

Per a més informació es pot escriure a jauibes@gmail.com i trucar al 607 702 846.

Si toques el fagot, aquest dissabte tens un molt bon plà per al cap de setmana!

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page