top of page

NAIMA: "UNA CONSPIRACIÓ PERFECTA DE PIANO, BATERIA I CONTRABAIX DIRECTA A LA SENSIBILITAT DE L&

Aquesta vesprada finalitza el cicle "Jazz a poqueta nit" , novetat en la programació d'aquest curs del Palau de la Música dins de la campanya "Un Palau Obert".

Per acabar el cicle ens han reservat un plat fort: Naima, un grup valencià que fa una música molt avantguardista, probablement el més avantguardista dels que han participat en el cicle. Aquest trio valencià, que ja ha publicat quatre discos, ha sigut definit com un Modern jazz piano trio que marca la diferència entre l'energia de The Bad Plus i l'elegància de Brad Mehldau, en paraules de Dave Summer.

Així sonava Naima en un concert al Café Mercedes que gravàrem l'equip de Contra Vent i Fusta:

De Naima també s'ha destacat sempre l'importància que tenen en les seues peces la cançò i la melodia. Les seues obres són una conspiració enre el piano, la bateriai el contrabaix per crear diferents intensitats.

El fantàstic so directe de Naima és una característica present a tots els seus treballs. Les seues interpretacions en concert ataquen sempre la sensibilitat de l'espectador despertant sentiments i reaccions en tots els qui els escolten.

Com hem dit al principi, aquest concert acomiada el cicle "Jazz a poqueta Nit", que ha donat l'oportunitat de tocar al Palau a artistes i grups valencians com ara Steady Jazz Trio i Jesús Santandreu, Kiko Berenguer Quartet i a Ricardo Belda i Arantxa Domínguez.
Esperem que "Jazz a poqueta nit" torne prompte, ja que hi ha molts més grups de jazz valencians esperant poder gaudir de la Sala Rodrigo, i una audiència jazzística que de segur s'ha quedat amb ganes de més.
Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page