top of page

DOMÍNGUEZ I BELDA PRESENTEN AL PALAU EL SEU PROJECTE D'ESTÀNDARDS I JAZZ TRADICIONAL

Arantxa Domínguez i Ricardo Belda protagonitzen hui dijous, una nova cita del cicle “Jazz a poqueta nit” que està dedicat als músics de jazz valencians.

Cantant i pianista presenten a la Sala Rodrigo del Palau de la Música, este projecte basat en els estàndards i el jazz amb la millor tradició. Es tracta d’un espectacle que compta amb l’ofici de Belda i el seu trio, format també per Felipe Cucciardi i Luis Llario. Uns músics que han recorregut tots els escenaris de la ciutat, i que atresoren al temps, una marcada sensibilitat i un profund coneixement del llenguatge jazzístic en totes les seues declinacions.

Arantxa Domínguez té un estil Jazz que combina balades, swing i bebop amb bossa nova, bolero o tango, i que treballa amb la improvisació vocal. Ha format part de grups com ara Revolver o Miguel Ríos, de Jazz com el de Ximo Tébar Banda i altres projectes com l’actual Suite Nivola o la seua col·laboració amb Ricardo Belda en el grup Sólidos.

Ricardo Belda es va especialitzar en Jazz creant el seu propi estil influenciat per Herbie Hancock, McCoy Tyner i Bill Evans. Participa en gravacions, impartix classes de piano modern, desenvolupa els seus propis arranjaments i composicions, dirigix Big Band i ha acompanyat a Sole Giménez i col·laborat amb Presuntos Implicados. Ha actuat als Festivals de Jazz de Madrid i Montreaux, és director artístic de Ribajazz i ha rebut nombrosos premis i nominacions en la seua trajectòria.

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page