top of page

ÓPERA I SARSUELA A LA FUNDACIÓ BANCAIXA

Si no vas poder acudir a les tres rpresentacions de Così fan tutte, aquesta setmana i la que ve tens dos oportunitats més de vore als i les alumnes del Màster d'Interpretació operística en acció.

El divendres 26 a les 20h i a la Fundació Bancaixa i el dimarts 30 i a l'Auditori del Conservatori Superior de Música Joaquin Rodrigo, oferiran dos recitals d'Ópera i Sarsuela que es corresponen al programa de pràctiques externes del Màster.

Aquest programa de pràctiques està basat en un conjunt de convenis que ha establert el Conservatori Superior de Música Joaquin Rodrigo amb diferents teatres, auditoris i festivals que al llarg del curs acullen als alumnes del Màster en les seues programacions per tal d'arrodonir la seua formació.

Així es completa el programa del Màster d'interpretació operística, que és oferit pel CSMV i l'ISEACV (Institut Superior d'Ensenyances Artístiques) i que respon a la necessitat de crear un pont entre la finalització dels estudis superiors de cant i el desenvolupament professionals dels cantants.

Tant el divendres 26 com dimarts 30 actuaran: Kristina Dovidatis, Albertos Ballesta, Victoria Pérez Santisteban, Alexander Sheypak, Marta Campoy, Olha Viytiv, Alberto Martínez,

El els dos concerts també, la primera part estarà dedicada a la interpretació de diferents peces d'Ópera i la segona part a la Sarsuela, encara que el programa concret de les peces interpretades canvia.

Per al divendres, tenim a la primera part "Svegliatevi nel cuore" de l'Opera Giulio Caesare (Haendel), "Tuo drudo è mio rivale" de Rodelinda (Haendel), Eccomi in lieta vesta…. Oh! Quante volte de I Capuletti e I Montecchi (Bellini), Hai già vita la causa" de Le Nozze di Figaro, "Regnava nel silenzio" de Luzia di Lammermoor (Donizetti), "Je suis Titani la Blonde" de Mignon (Thomas), “Votre toast, je peux vous le rendre” de Carmen (Bizet), Barcarole- Belle nuit, o nuit d'amour de Les contes d'Hoffmann (Offenbach).

En la segona part el programa dissenyat està dedicat a la Sarsuela: "Qué feliz mi vida fuera" de La Labradora (Magneti), "Un tiempo fue" de Jugar con fuego (Barbieri), "Bella Enamorada" de El Último Romántico (Soutullo y Vert), "Qué te importa que no venga" de Los Claveles (Serrano), "Amor, vida de mi vida" de Maravilla, "Ya muerto está mi amor en flor" de La Dogaresa (Millán) y "Luché la fe por el triumfo" de Luisa Fernanda (Moreno Torroba).

Del programa del Dimarts 30 donarem detalls més avant.

L'entrada és gratuïta. El divendres les portes del Saló d'actes de la Fundació Bancaixa s'obriran a les 19'15h.

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page