top of page

L'AVANTGUARDA MÉS CONSOLIDADA A ENSEMS I JAZZ A POQUETA NIT

"Ensems" i "Jazz a poqueta nit" continúen aquesta setmana amb interessants propostes.

Demà, dins del festival Ensems tenim al Palau de la Música al Trio Feedback, un conjunt avantguardista que combina en els seus concerts la música de compositors copnsolidats i el suport a joves talents musicals. També és important assenyalar la manera en que combinen diferents disciplines, incloent en els seus concerts sempre electrónica, dansa, escenografia i noves tecnologies.

Els músics que formen part del Trio Feedback tenen ja una trajectòria musical molt exitosa i consolidada.

El grup està format per: Esteban Algora, acordió, Ricard Capellino, saxòfons, Elena García, contrabaix, Vicent Gómez Pons, control i difusió sonora. Tots quatre han donat concerts per tot el món, tant dins com fora d'Europa (Honk Kong, Praga, Alemanya, Finlàndia i un llarg etcétera).

De la mateixa manera, han realitzat nombroses gravacions per a segells internacionals com R.N.E (Ràdio Clàssica), R.T.H.K. (Ràdio 4 de Hong Kong), Urbana Films, Canal Satélite ECO-TELEVISA (Méjico), TVE (La 2), Canal Satélite Digital (Canal Estilo), Ràdio 1 (Finlàndia), Ràdio e Televisao de Portugal, Nuova TV Sarda i Videolina, així com per als segells Verso, Columna Música, Naxos, Enixe Record, PM. Produccions, Several Records, Another Timbre i Stradivarius.

I també, com no, han participat a festivals de música contemporània des de la seua creació en 2014: MUTE-Encuentros (Toledo), Festival Internacional SuecaSax (Valencia), XII Ciclo de Música Contemporánea del Centro José Guerrero (Granada), XIX Festival Internacional de Música Contemporánea (Córdoba), Ciclo de Música Contemporánea CIMUCC´16 (Sevilla), etc

El concert del Trio Feedback inclou l'estrena absoulta de l'obra Desde la penumbra (2017)* per a saxo, acordió, contrabaix i electrònica de Mirtu Escalona.

I després de la Música Contemporània, el dijous torna el jazz al Palau de la Música amb una nova entrega del cicle Jazz a poqueta nit.

En aquesta ocassió actuaran Ricardo Belda (piano) i Arantxa Dominguez. amb un projecte consolidat basat en els estàndards i el jazz amb la millor tradició. Tot un espectacle amb l’ofici de Belda i el seu trio, format també per Felipe Cucciardi i Luis Llario. Uns músics assaonats en tots els escenaris de la ciutat, que atresoren al temps, una sensibilitat vellutada i un profund coneixement del llenguatge jazzístic en totes les seues declinacions.

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page