top of page

MIKHAIL SPIVAK AMB L'ORQUESTRA MARTIN I SOLER A L'AUDITORI DE CASTELLÓ

La Comunitat Valenciana està plena de projectes musicals interessants. Hui parlem sobre l'Orquestra Martin i Soler, que ofereix un concert junt amb la Unió Musical Santa Cecília d'Onda el pròxim diumenge 14 de maig a l'Auditori de Castelló.

L'orquestra va nàixer al 2011 a l'ampara de l'Associació Foro Econòmic i Cultural Hispano Rus. Es va presentar en setembre de 2012 al Palau de la Música.

La compossen 45 músics que són socis de l'orquestra als que s'uneixen els vents del grup "Amics de la OFMiSV" i està dirigida per Carmen Mas Arocas.

Els músics que formen part d'aquestra orquestra són estudiants i també universitaris i universitàries esècialitzats en altres disciplines professionals que mantenen així la seua vinculació amb la música.

També és una orquestra que ha mantingut sempre una forta invulació amb la societat, destacant el concert benèfic en favor del banc d'Aliments que oferí al Palau de la Música en 2013 en el qual s'arreplegaren més de 2000 kg d'aliments.

Carmen Mas Arocas

És graduada superior de violí pel Conservatori Superior de Música Joaquin Rodrigo de València i llicenciada en direcció d'orquestra de cambra i direcció d'orquestra per per la "Royal School of Music" de Londres.

Ha completat la seua formació treballant amb directors com Gustav Meier, Emily Freeman Brown, Leonard Slatkin a la Bowling Green University (Ohio, EEUU) i amb John Farrer i Neil Thompson de la Royal School of Music de Londres.

Ha dirigit orquestres com la Bowling Green University (Ohio, EEUU), Joven Orquesta de Euskadi, Westminster School Philarmonic, i Royal School of Music de Londres.

A Espanaya ha col·laborat a nombrosos projectes pedagògics i educatius. Destaquem el seu treball amb AFITA (associació Festival Internacional de Trompistes d'Aragó) on dirigí els concerts del programa GRUNDVIG col·laborant amb conservatoris com el de Maastricht o Berlin.

Actualment és directora d'orquestra i professora de violí al Conservatori Professional de Música de Riba Roja, directora artística i titular de la Unió Musical Santa Cecilia d'Onda i directora titular de l'Orquestra Filarmònica Martín i Soler.

Programa

El Concert estarà compossat per tres parts diferenciades. Començarà amb "Concert per a violí en Re Major op.77) de Johannes Brahms. En aquesta obra participarà com a solista el violinista el gran Mikhail Spivak

Després del descans interpretaran l'obra "St Paul's Suite op.29 nº2" de Gustav Holts.

Finalment, el concert acabarà amb la Suite nº1 de Bizet, amb la participació de la mezzosoprano Estíbaliz Ruiz Doñate.

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page