top of page

"MÚSICA DE MUJERES EN LAS AULAS" A CARCAIXENT

L'Associació "Mujeres en la música" organitza la tercera edició del seu cicle "Música de Mujeres en las aulas".

Amb aquest cicle, l'Associació "Mujeres en la Música" busca implicar Conservatoris per tal que s'incloga la música composada per dones en el repertori que estudien els seus alumnes.

En un determinat mes de l'any, tots els centres partcipants en aquest projecte organitzen un concert dedicat integrament a música de dones. En aquesta edició participen 9 Conservatoris de tota Espanya, entre els que es troba el Conservatori Mestre Vert de Carcaixent i tots els concerts tindran lloc del 29 d'Abril fins a finals de Maig.

La resta de Conservatoris,participants, que són tant de Grau Mitjà com de Grau Superior, són de Madrid, Alcalà de Henares, Monzón, Segovia, Zaragoza, Canarias i Aragó.

Segons la cap del Departament de Veu del Conservatori Mestre Vert de Carcaixent, Conxa Ruiz, ells han preparat un concert amb obres per a veu que seran interpretades per alumnes d'Ensenyances Professionals, és a dir, de Grau Mitjà.

Destaquen que el concert inclourà obres de la compositora argentina Claudia Montero, guanyadora de dos Grammys, i aquesta compositora està participant als assajos amb els i les estudiants que oferiran el concert.

El programa del concert inclou també obres de Barbara Strozzi, Herzogin Anna Amalia Von Sachsen, Louise Reichardt, Luise Adoplha Le Beau, Clotilde Arias, Cécile Chaminade, Margerite Monnot, Matilde Salvador, Maria Malibran i la ja esmentada Claudia Montero.

Les estudiants participants són Dídac Gámez (Tenor), Paco Cholvi (baix-baríton), Oscar Garcia (tenor), Carmen Botella (soprano), Albert Ortuño (tenor), Esther Ortega (soprano) i Emilio Llopis (tenor). Els acompanyaran, segons les obres, Inma Bolinches (al baix continu i el cello), Meritxell Quilis (oboe), Professor Joan Pons (percussió), Maria Oliver Guerrero (flauta).

El pianista acompanyant és Francisco Hervàs.

El Conservatori Mestre Vert de Carcaixent és l'únic Conservatori de la Comunitat Valenciana que participa en aquesta iniciativa, una experiència molt positiva per a estudiants tan jovens com els que participen al concert de hui que encara cursen el Grau Mitjà, per la qual cosa donem l'enhorabona al Departament de Veu per la seua decissió d'involucrar als seus alumnes en aquest projecte.

El concert és hui dimecres 3 de Maig a les 18h al Saló d'actes del Conservatori.

Per seguir l'evolució d'aquest interessant projecte, visiteu la web de l'Associació Mujeres en la Música : http://www.mujeresenlamusica.es/musica-de-mujeres-en-las-aulas-3a-edicion/

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page