top of page

LA SIMFONIA DELS MIL AL PALAU DE LA MÚSICA

Continúa la programació especial que està duent a terme el Palau de la Música amb motiu del seu XXX Aniversari.

Aquest divendres tindrà lloc un dels plats forts d'aquestes celebracions: La Simfonia dels Mil, de Mahler, una obra que a penes es programa als auditoris per que per poder ser interpretada requereix la participació d'un gran número de cantants.

En aquest cas seran 460 els músics participants entre cors, orquestra i solistes:

Cor de la Generalitat Valenciana, el Philharmonia Chorus, l'Escolanía de la Verge dels Desemparats, l' Orfeó Valencià i com a solistes les sopranos Ricarda Merbeth, Julia Novikova i Ofelia Sala, la mezzosoprano Theresa Kronthaler, el tenor Nikolai Schukoff, el baríton José Antonio López, el baix Alfredo García i la mezzosoprano María Luisa Corbacho. Tots actuaran sota la direcció de Yaron Traub.

Tant la regidora de cultura com el director del Palau de la Música han subratllat la importància d'aquest concert, ja que donat els grans mitjans necessaris que requereix interpretar aquesta obra no sol ser programada sovint per cap auditori. De fet, el Palau no la programava des de 1990.

Les entrades estan a la venda en la web del Palau a partir de 15 €. El concert serà divendres i dissabte, els dos dies a les 19'30.

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page