top of page

CONCERT DE MARIA LINARES I GUILLEM MARCH

Seguim aquesta setmana donant suport i difussió als gran jóvens intèrprets que ens envolten. Aquesta vegada ens acostem a Albalat dels Sorells, on l'Associació Cultural Castell dels Sorells ha organitzat un Recital de Joves Pianistes Valencians.

Els dos protagonistes d'aquest concert seran Maria Linares i Guillem March. Realment els dos són ja dos figures que poc a poc necessiten menys presentació.

Maria Linares és una de les joves intèrprets més guardonades de la Comunitat ja que als seus 15 anys ha aconseguit ja 13 primers premis, l'últim al Concurs Nacional de Jóvens Intèrprets Ruperto Chapí de Villena. A més a més, malgrat que encara no té 16 anys, ja forma part de la Jove Orquestra de la Comunitat Valenciana.

El concert de demà a Albalat dels Sorells servirà per continuar la preparació del seu pròxim objectiu: el Concurs Internacional de Jóvens Intèrprets de Llíria.

L'altre protagonista del concert és Guillem March. Guillem va nàixer a Benaguassil a 1998 i s'ha format a la Unió Musical de Benaguassil amb Toni Soriano. Al igual que Maria, malgrat la seua joventut ja ha aconseguit arreplegar grans premis com el Primer Premi al Concurs Internacional de Piano de Girona, Primer Premi al XXXIII Concours Internacional de France a París, Segon Premi a l'XI Premi d'interpretació musical "C. Isaac Albéniz" de la Diputació de Girona o el Primer Premi al Concurs de Jóvens Intèrprets de Canet d'En Berenguer.

La direcció artística del concert correrà a càrrec de Teresa Flores i Juan Lago. El concert serà a les 19'30 a l'Amfiteatre municipal. L'entrada és gratuita.

Segur que ens impressionaran!

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page