top of page

III CONCURS JÓVENS INTÈRPRETS MUSICALS DE BENISSANÓ

Atenció a tots i totes els i les jóvens promeses de la música valenciana!! La societat musical “La Familiar” de Benissanó convoca el seu III Concurs de Jóvens intérprets musicals.

Vos deixem aci la informació més rellevant de les bases:

El concurs es celebrarà el 27 i 28 de Maig en el Teatre Municipal de Benissanó.

Està obert a qualsevol intèrpret nacional nascut o nascuda de 2002 a 2007, ambdos inclosos. Els i les participants s'encuadraran en 3 categories en funció de l'edat: els/les nacudes en 2006 y 2007 participaràn en la categoria ‘ Redonda”, els/les nascudes en 2004 i 2005 els correspon la categoría “Corxera” i finalment, els/les nascudes en 2002 i 2003 participaràn en la categoría “Semicorxera”.

Es poden presentar intèrprets de les cinc famílies jnstrumentals: fusta, corda, metall, percusió i piano.

El concurs estarà organitzat en dues fases: la primera fase i la final. Tres participantes de cada categoria, pasaràn a la fase final.

El repertori és totalmente lliure. L'única restricció és que cada actuació no dure mes de 10 minuts.

I ara la millor part: els premis! Encara que no estan especificats del tot, el primer classificat de cada categoria rebrà un premi en metàl·lic i un diploma acreditatiu. El segon/a classificat rebrà un diploma i un regal. El o la tercera rebran el diploma i material escolar. I del 4rt al 15é rebran un Diploma Accèssit.

A més a més, el primer classificat de la localitat rebrà com a premi la matrícula en El Musical per al proper curs.

En aquest enllaç podeu descarregar les bases completes: http://lafamiliarbenisano.blogspot.com.es/p/cjinterprets.html?spref=fb&m=1

La data límit per insciure's és el dia 18 de Maig a les 22h! Des d'ací animem a tots els i les jóvens músics a no deixar passar aquesta oportunitat!

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page