top of page

I Trobada de Violes a Riba Roja

A principis de Març vam conéixer la intensa activitat desenvolupada pel Conservatori de Riba Roja quan vam assistir al Concert dels guanyadors del concurs de piano "Jóvens valors valencians" que va tindre lloc al Palau de la Música.

Aquell dia vam poder comprovar com la inclusió d'experiències reals fora del plan d'estudis reglamentari influeix molt positivament en els alumnes i facilita que aquests assolisquen un altíssim nivell.

Des d'eixe moment, que va coincidir amb l'estrena d'aquest mitjà, seguim la pista de les activitats organitzades per aquest Conservatori.

La pròxima, La I Trobada de Violes de la Comunitat Valenciana. Tindrà lloc el pròxim cap de setmana, els dies 8 i 9 d'Abril, i serà una gran oportunitat per a alumnes d'aquest instrument de gaudir i perfeccionar-se en el que més els agrada: tocar la viola.


Altra característica molt positiva d'aquests esdeveniments, és que el Conservatori que organitza no treballa a soles. Ja vam vore el fantàstic resultat que té trobar vàrius conservatoris treballant junts a l'esmentat concert del concurs Jóvens valors valencians. I ara s'han tornat a unir per organitzar la I Trobada de Violes: al Conservatori Professional de Riba roja s'han unit el Conservatori Professional Mestre Vert de Carcaixent, el Conservatori Professional "Mariano Pérez Sánchez" de Requena, i el Conservatori Professional "Jose Manuel Izquierdo" de CatarrojaLa Trobada comptarà també amb la presència dels professors convidats Santiago Cantó Durà i Francesc Gayà Fonts. Santiago Cantó és viola solista de l'Orquestra de València i Francesc Gayà és Catedràtic del Conservatori Joaquin Rodrigo de València. Els dos oferiran una masterclass als participants.

També tindrà lloc la conferència "Preparación Mental del músico" a càrrec Francisco Fermin Gandulf.

Els professors de tots els conservatoris participants oferiran també les seues respectives master class.

La jornada de dissabte acabarà amb un recital de la jove violista Lorena Cantó Wolteche amb el pianista Francesc Llop i Navarro. El diumenge, per finalitzar la I Trobada de Violes, tots els participants oferiran un concert en el qual interpretaran el Concert nº2 en Sol Major per a violes de Telemann.

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page