top of page

Comença ENSEMS!!

Aquesta setmana comença un dels festivals que al llarg de l'any adornen l'activitat musical de València, dedicat, en aquest cas, a la música contemporània.


http://www.ensems.com/


Ensems estrena demà 5 d'Abril la seua 39 edició amb una amplíssima programació de concerts que durarà fins al 23 de Juny i compta amb 25 concerts.


Aquest festival destaca també per haver aconseguit una forta implicació institucional, ja que, amés a més de Cultur Arts, que és el productor principal, també s'ha aconseguit una intensa participació de l'Ajuntament ja que 16 concerts del festival es desenvoluparan a sales del consistori.

Continuant amb la política d'implicar tot tipus d'entitats, els responsables del festival han destacat també la participació de l'Orquestra de València, ja que és la primera vegada que aquesta orquestra s'involucra en aquest festival, eixint-se de la seua programació habitual.


Els concerts del festival es desenvoluparan al Palau de la Música, Palau de les Arts, Centre del Carme, Conservatori Professional de Música i Conservatori Superior de Música.


El cicle s'estrena demà 5 d'Abril amb Brouwer Trio. Aquest conjunt està format per Jenny Guerra (violí), Elena Solanes (violonchelo), y Carlos Apellániz (piano).. Aquest grup es va formar al 2002 i va debutar a França. Està especialitzat en música contemporània i en aquest génere ha aconseguit un gran resó i prestigi. El seu concert serà demà 5 d'Abril a les 20h de la vesprada.
Posteriorment, el dia 8 d'Abril, arriba al Palau de les Arts una proposta molt completa, amb components innovadors, imaginatius i formatius. Es tracta de l'obra "La màquina interestel·lar", que és una obra amb diversos ingredints: la base és un conte creat per Adolf Murillo, Maria Elena Riaño i Noemi Berbel. Aquest conte ha sigut sonoritzada i s'han creat també videocreacions que acompanyen la narració. El disseny de so de la sonorització del conte serà interpretat per l'orquestra Soundcool, en la que participen estudiants de l'IES Arabista Ribera de Carcaixent i alumnes del CEIP Carmelo Ripoll d'Ontinyent. Completen l'escenografia un saxo, a càrrec de Josep Lluís Galiana, i un piano soundcoolitzat. En aquest concert participen moltes persones, professors i col·laboradors, en el que sens dubte és una grandíssima iniciativa de la que ens encantarà gaudir en directe.


El divendres 7 d'Abril també s'estrena L'Orquestra de València al festival Ensems, que a més a més interpretarà l'obra "El gegant de fusta", del compositor valencià Ferrer Ferran.


Comença Ensems. 25 concerts. 3 messos. Música contemporània. Moltes dates per apuntar a l'agenda i moltes propostes innovadores que no deixar passar.


Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page