top of page

PRÒXIM DIUMENGE CONCERT QUINTET DE VIOLINS AL MUVIM

El pròxim diumenge, enmig de l'entusiasme faller, el Muvim ha programat un concert especial també amb motiu del dia de la Dona.


Aquest concert està protagonitzat pel Quinteto Casulana.


Aquest Quintet de piano i corda està format per cinc dones provinents de diferents orquestres i conservatoris: Orquestra de València, Orchestra della Magna Grecia de Taranto, i professores dels conservatoris de música de València.


El quintet ha oferit sempre un repertori ample, que va del classicisme a la música contemporània i sempre ha manifestat un interés especial per interpretar obres de dones compositores. De fet la recuperació i difusió de música escrita per dones és un dels objectius principals d'aquest conjunt.


Per això, i amb motiu del dia de la dona, el concert del pròxim diumenge estarà compost per obres de compositores dels segles XVIII, XIX i XX. En concret s'interpretaran obres de Anna Amalia Von Sachsen-Weimar, Mel Bonis i Sofia Gubaidulina.


Repertori molt original i suggerent que no ens anem a perdre.

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
LOGO VERSION MAS HORIZONTAL.jpg
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page